Внимание! Бум на заразените в Благоевград: 97 новорегистрирани с коронавирус

97 са новорегистрираните с коронавирус в Благоевград. 303 са новите случая на коронавирус при направени 5 701 теста за изминалото денонощие, по информация на Единния информационен портал. С тях общият брой достигна 12717, от които 5 139 са активни в момента. В болница са настанени 872 души, от които 44 са в тежко състояние в интензивни отделения.

Столицата отстъпва традиционно челното си място по брой новозаразени с 28 положителни теста. Най-много те са в Благоевград – 97, следват Варна с 54 случая и Пловдив с 45.

За последното денонощие са излекувани 190 души, с което общият им брой става 7 154. Битката с болестта са загубили деветима.

Ето разпределението на заразените по градове: Най-много положителни тестове има в Благоевград – 97, следват Варна с 54 случая, Пловдив с 45, София-град -28, Смолян – 13, Пазарджик – 9, Добрич – 8, Плевен и Шумен по 6, Сливен и Хасково по 4, София област, Стара Загора, Търговище, Русе, Силистра, Велико Търново и Бургас по 3, Габрово и Монтана по 2, Враца, Кърджали, Ямбол и Ловеч по 1.

Свързани новини

Павлин Янкулски пусна подписка сред колегите си в ОбС благоевградчани да решат с референдум искат ли кредит от 29 млн. лв. за парк Бачиново

vesito

Скандал в ОбС Благоевград! Съветничката Албина Анева иска оставката на председателя Радослав Тасков

vesito

Няма ли кой да го спре? Томов отново даде зелена светлина багери да влязат в “Бачиново“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.