Балотаж в Сандански: Атанас Стоянов води пред опонента си

Атанас Стоянов води пред опонента от ГЕРБ Стоян Стоев. Балотаж обаче се очертава следващата неделя и в Сандански.

Очертава се оспорван балотаж в Сандански за кметското място. При обработени 73.18% от протоколите на СИК, досегашният кмет Атанас Стоянов, независим, подкрепен от ВМРО печели 6049 гласа или 42.68%. Плътно го следва Стоян Стоев от ГЕРБ с 5253 гласа или 37.07%.
Общо шестима бяха участниците в битката за кметския пост в общината.

„Благодаря, Сандански! Първи сме“, обяви публично досегашният градоначалник, издигнат от Инициативен комитет, подкрепен от ВМРО.

„Благодаря за мощната подкрепа и доверие! Заедно ще продължим – за доброто на Сандански“, обърна се към избирателите Атанас Стоянов. Все още се очаква преброяване на бюлетините, но факт е, Стоянов печели в общинския център и в селата. Той изпълни успешен мандат, изпълнени с реализирани множество проекти и инвестиции в града и населените места. Кампанията в Сандански бе ожесточена и провокирана от групировки, които на всяка цена искат да превземат града, превърнал се в туристическа перла на Югозапада.

Свързани новини

Нов електронен сайт и новоразработена онлайн платформа за социални услуги на Община Благоевград

vesito

Състезатели на клуб „АлПиринСки“- Банско с поредни върхови класирания

vesito

Община Разлог и Исторически музей-Разлог Ви приветстват с богата празнична програма

vesito

1 коментар

Гого 30.10.2023 21:22 at 21:22

ГЕРБ. вън от Сандански.

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.