Шефът на „Биострой“ инж. Васил Бачев с призив: Не изхвърляйте клони, храсти и лозници в съдовете за смет!

Общинска фирма „ БИОСТРОЙ“ ЕООД призовава гражданите на Благоевград да не изхвърлят клони, храсти, лозници и други отпадни продукти от пролетното почистване в съдовете за смет.
Същите, да се оставят до контейнерите – завързани на компактни снопчета. По този начин те ще бъдат събирани отделно и ще бъдат транспортирани до друго масто, а не до депото за битови отпадъци, обясни управителят на „Биострой“ инж. Васил Бачев.

Ние от фирма „БИОСТРОЙ“ ЕООД разчитаме на вашата отговорност и съзнателност, за да бъде градът по-чист и подреден, добавиха от ръководството на фирмата.

Общинската фирма „Биострой“ продължава дезинфекцията на Благоевград. В момента се пръскат тротоари, алеи и пейки, а следващата седмица ще бъдат пръскани и контейнерите за битови отпадъци.

Свързани новини

Община Сандански въвежда система за електронен прием в детските градини

vesito

ПАДЕНИЕ БЕЗ КРАЙ: Изгониха майката на тризначките!

vesito

Благоевградски ученици дариха 200 козунака на кухнята за социално слаби в кв. „ Грамада“

vesito

2 коментара

Благоевградски данъкоплатец 10.04.2020 15:41 at 15:41

А вие, които харчите нашите пари, си окастрете дърветата по улиците сега пролетта както трябва, за да не ги кастрят хората сами! За това ви се плаща от общината! Ако и тази пролет не ги окастрите, ще пуснем жалба срещу вас!

1

0
Отговори
Блг. 10.04.2020 17:12 at 17:12

Оставка, превърна градът в село

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.