ВМРО-Сандански единодушно подкрепи Атанас Стоянов за кмет

Общинската организация на ВМРО-Сандански проведе свое събрание във връзка с предстоящите местни избори. На него бе дискутирана работата на органите на местното управление през изтичащия мандат – кмета на общината, общинския съвет и кметовете на населените места.

Делегатите на ВМРО се обединиха отново около кандидатурата на градоначалника на Сандански и единодушно го подкрепиха за втори мандат. За да покаже безрезервната подкрепа на централното ръководство на партията, на конференцията присъства съпредседателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки.

Единодушно бе прието и издигането му от Инициативен комитет от авторитетни за града личности.  Широкото обединение около неговата кандидатура от граждани, сдружения и партии е продължение на цялостното управление на Атанас Стоянов, който с работата и отношението си към санданчани се утвърди като кмет на хората.

На събранието, на което присъстваха 234 делегати, бе взето и решението ВМРО да излезе с пълна листа за общински съветници и да издигне свои кандидати за кметове в населените места в община Сандански.

 

 

 

 

 

 

Свързани новини

Един ден до началото на Националния фолклорен фестивал „Сандански пее, заиграва – Пирина разлюлява”

vesito

Историческият музей в Гоце Делчев ще бъде отворен за посещение и по празниците

vesito

Изнесени приемни в община Сатовча

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.