Хороскопът на Алена: Наивност вреди на авторитета на Лъвовете, неочаквани трудности объркват замисленото от Девите

ОВЕН

Емоцията ви поредния почивен ден пречи да прецените реално случващото се на работното ви място, но то е свързано с възможността да се издигнете на нова професионална позиция. Не я пропускайте. Ако не поставите емоциите си под контрол сте способни на крайни изказвания с необратими последици.  Очаквайте важни събития в личния живот. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.

ТЕЛЕЦ

Склонни сте да проявявате агресия и да , само защото почивния ден обърква плановете ви. Общуването и запознанствата са причина за измами, последвани от разочарования от ваша страна, но след като сте претърпели загуби. Емоцията ви завладява докрай. Срива се самочувствието ви. Действията ви на работното място са правилните по ваше мнение, но грешите и вървите към финансови загуби. Вечерта, след напрегнатия ден бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не ги обвързвайте прибързано в сексуална връзка.

БЛИЗНАЦИ

Ще постигнете сериозен напредък в професионалната си кариера в този почивен ден. Ако сте търговци внимавайте, защото сте обречени на провал и финансови загуби, породени от лекомисленото ви отношение. Имайте търпение и обмислете в следващите дни инвестициите, които ви предлагат днес. Начинанията са успешни и ще ви донесат бъдещи добри приходи. Самотните жени мечтаят да се влюбят. Ако са над средна възраст да не се изоставят и да не забравят да са винаги женствени. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото.

РАК

Проведете разговорите с вашите близки сутринта в почивния ден и изяснете причината за недоволството им. Нормализирайте отношенията си, ако искате да свършите работата си. Не спорете. От вашата почтеност и отговорност зависи професионалния ви успех, но и доброто отношение на вашите началници и влиятелни познати. Вечерта бъдете нежни и мили с близките си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между вече съществуващата връзка и евентуалната бъдеща. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра, защото и вие ще страдате.

ЛЪВ

Бъдете внимателни и се задълбочете в служебните си задължения, ако в почивния ден сте на работното си място. Усложненията са свързани с вашите планове, които не сте обмислили добре. Не проявявайте активност в търговските дела. Проявата на наивност от ваша страна ще навреди на вашия авторитет. От вас зависи да отстоявате позициите си. В личния живот е възможен неочакван обрат, защото сте отишли на обед с делови партньори, с което сте събудили ревността на брачния си партньор. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви.

ДЕВА

Имате сили да се справите с поставените задачи, въпреки че денят е почивен и неочаквани трудности може да объркат замисленото. Насочете енергията си към преодоляване на тези трудности, вместо да търсите виновни. Ако сте уговорили делови срещи, проведете ги, но бъдете внимателни. Застрашени сте от липсата на разбирателство с вашите колеги. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви. Денят е идеален за сключване на брак. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

ВЕЗНИ

Денят е почивен и наситен със запознанства, които ще са ви полезни, ако сте предпазливи и не проявявате доверчивост. Предстои ви да изявите вашите организационни способности и да се приспособите към обстоятелствата. Авторитетът ви нараства. Срещите ви са успешни и ще ви донесат добри приходи. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

СКОРПИОН

Въпреки трудностите, всичко започнато в почивния ден ви носи успех, ако сте спокойни и уверени. Разсеяни сте, но причината е, че мислите ви са насочени в много посоки. Ще се окажете в центъра на започнали промени.  Внимавайте какви обещания давате, за да не си създадете неприятели на работното място. Не разчитайте на късмета си, а проявете далновидност. Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте неповторими в интимните мигове. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

СТРЕЛЕЦ

Пътуване свързано с промяна, ще ви създаде проблеми, заради неподходящи партньори, с които искате да се срещнете днес, въпреки че деня е почивен. В желанието си да се справите с тази задача ще изхабите ценно време. Бъдете последователни, ако искате да успеете на работното място и се заемете със задачите си. Отнасяйте се внимателно към клюките и приемайте критиката с достойнство. В личните отношения за пореден път сте нестабилни. Проблемите са породени от ваши грешки. Отново рискувате да изневерите, само и само да накажете партньора си, но всъщност се самонаказвате и рискувате да страдате в самота.

КОЗИРОГ

Преценете дали хората от вашето обкръжение заслужават доверието ви в почивния ден. Стабилизирайте постигнатото. Начинанията са нежелателни. Работете внимателно с документи. Прегледайте всички формуляри, които са свързани с банкови и финансови институции, но не ги подписвайте. Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден.

ВОДОЛЕЙ

Можете да предприемете пътуване, ако сте сигурни, че в поредния почивен ден на работното ви място всичко е под контрол. Бъдете предпазливи. Не вярвайте на обещания за бърза и лесна печалба. Няма да ви липсват разочарования по отношение на вашите делови партньори. Проблеми, породени от некоректни ваши приятели, интриги и неприятна новина ще ви развалят настроението. Отношенията с любимите хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си.

РИБИ

Ще приключите с паричен проблем, но не бързайте точно в почивния ден да търсите начин да вложите парите си. С упорита работа ще попълните банковата си сметка. Обсъдете предстоящо подписване на финансови документи. Нека всичките ви договори оформи специалист, за да сте сигурни, че не ви мамят. Едва след това планирайте поредното ново начало в живота си. Ще се изострят отношенията с партньора ви. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Предлагат нова работа на Стрелците, непредвидени разходи за Козирозите

vesito

Разликата между хоспис и дом за възрастни хора

vesito

Какви функции изпълняват различните арматури в строежа

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.