Времето днес, прогноза за понеделник, 4 март

Днес ще е предимно слънчево, но следобед от запад облачността ще започне да се увеличава и вплътнява и до вечерта над цялата страна ще е предимно облачно, предаде БТА. Ще се задържи почти без валежи. Ще духа умерен до силен вятър от южната четвърт и с него дневните температури ще се повишат. Максималните ще са между 14° и 19°, в София – около 14°. Над Черноморието ще е предимно слънчево, но в сутрешните часове видимостта ще бъде намалена.

Привечер и през нощта срещу вторник облачността ще се увеличи, но ще е без валежи. Максималните температури ще са 8°-11°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. Преди обед над планините ще е предимно слънчево, но следобед от запад облачността ще започне да се увеличава и вплътнява. До вечерта ще е предимно значителна, но само на отделни места в масивите от Западна България ще започнат валежи от дъжд. Ще духа умерен и силен вятър от южната четвърт. Максималната температура на 1200 м ще е около 9°, на 2000 м – около 2°.

Свързани новини

ВНИМАНИЕ! Мечки нападат свирепо добитъка в Балкана

vesito

ЕРМ ЗАПАД ОРГАНИЗИРА ИЗРИСУВАНЕ НА БЛОК В ГРАД БЕЛЕНЕ

vesito

Видите ли този мейл, трийте го! Банката никога не иска пароли

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.