Хороскопът на Алена: Близнаците осъществяват мечти, Раците ще бъдат възнаградени

ОВЕН

Днес ви покровителстват хора, заемащи високи постове в държавата, които са впечатлени от вашите умения. Приемете с благодарност подкрепата им. Вашият успех ще ги зарадва. Възможни са разправии с ваши делови партньори заради неизпълнени техни задължения. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност към брачния или интимен партньор. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Всички планове намират подкрепа, ако си наложите търпение. Приходите, които ще поучите преди края на работното време са отлични и ще ви позволят да намалите темпото на работа. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимия си, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки че всички ви товарят с проблемите си, имате възможност да осъществите мечтите си. Не само че може да се превърнат в реалност, а и ще ви отворят вратата към успешен професионален път. Разговорите и деловите ви срещите ще бъдат успешни. Късметът е с вас, но все пак е добре да разчитате на знанията и професионализма си. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък.

РАК

Следвайте вашата цел за деня упорито, без притеснения от трудностите по пътя си. До края на деня ще бъдете възнаградени. Бъдете сдържани и избегнете грешките. От вас зависи да не пропуснете решаващия момент в живота ви, позволяващ промени и скок към нов професионален връх. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма заради стореното, изпитвате вина и ще правите опити да избегнете сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Без да се съобразявате с мнението на вашите колеги поставете началото на нови занимания, които изискват да сте внимателни. Надеждите ви, че ще получите подкрепа може да се окажат нереални. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте успешно. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си и от вашия брачен партньор. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Може да се окажете разочаровани заради вашите политически убеждения, именно имате възможност да оцените вашите пристрастия и тези на другите и да прецените мястото си. Ще блеснете с успехите си. Не избързвайте с действията и с изказванията си. Ще впечатлите вашите делови партньори. Служебните ви запознанства са добра основа за стабилизиране на материалното ви положение. В личните ви отношения  има леко пропукване, може би още не го усещате, но се ослушайте и се огледайте без да се бавите. Ако сте сгрешили спрямо брачния си или интимен партньор, променете поведението си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Избягвайте да давате обещания за финансиране на чужд проект, въпреки че искащите да го сторите целят да ви омят по-лесно. Заредени със сили, успешно завоювате нови професионални позиции. Бъдете самокритични и умерени. Подновете стари познанства. Осъществете професионалните си идеи и предприемете планираните инвестиции. В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със семейството или с партньора си, ако не сте го създали. Не се лишавайте от сексуалните мигове.

СКОРПИОН

Подобрете финансовото си състояние и си направете равносметка на постигнатото. Овладейте емоциите си особено ако се опитват да ви обиждат във връзка с вашия професионализъм и интелект. Влошаването на отношенията с колегите ви е заради вашите отлични приходи, които са ги подразнили. Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашия брачен партньор. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте партньора си с поведението си, за да не се лишите насила от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта проявете такт и сдържаност в семейството. Не отлагайте деловите срещи и стартът на нови задачи. Успехът е с вас, въпреки, че малко сте загубили увереността във възможностите си. Ще се сбъднат надеждите ви и ще осъществите вашите служебни планове. Предстои ви промяна заради възможност да си осигурите още приходи. Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за пътуване. Не спорете и не проявявайте ината си, за да не се окажете без компания тази вечер и да не се лишите както от интимните мигове и разговори, така и от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Ще получите гаранции за заем, ако се освободите от обзелият ви песимизъм. Начинанията ви носят новина за успех и финансови постъпления, а също и признание, което ще ви изкачи на нов професионален връх. Разчитайте на интуицията си. На работното си място, можете да помислите за новите си идеи и да направите малка крачка към тяхната реализация. Днес, за разлика от професионалните ви успехи, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, със сигурност ще сте обидени и със занижено самочувствие, но не търсете вината само в партньора си.

ВОДОЛЕЙ

Успехът е с всички, които са разумни и практични при уговаряне на инвестициите, които ги мамят, или пък при решение да поставят началото на свои лични проекти. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни за вашите възможности професионални задачи, само за да блеснете пред колегите си. Анализирайте внимателно всичко, което се случва във вашето роднинско обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, ако сте семейни или влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот, просто преразгледайте поведението си.

РИБИ

Проведете планираните срещи и след това се отдайте на задълбочен анализ на предстоящите начинания. Имате нужна от подкрепата на вашите колеги и ще я получите. Ако сте изнервени и избухливи на работното място и не преценявате думите си, ще попречите сами при реализацията на плановете си за деня, а иначе подкрепата ви е гарантирана. Не ви съветвам да спорите с брачния си партньор за битовизми, с които е редно да се справи сам, защото наранявате егото му. Не сте готови за сексуални наслади защото искате партньорът ви да се почувства виновен, но грешите и си вредите на отношенията.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Овните да планират внимателно разходите си, Телците да не предприемат импулсивни промени

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да не допускат намеса на некомпетентни, Раците да не се вслушват в безсмислени разговори

vesito

Хороскопът на Алена: Лъвовете да помагат, но не с пари, колегите подкрепят Девите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.