Времето днес, прогноза за петък, 2 февруари

Днес ще се задържи слънчево, но в края на деня от северозапад ще започне увеличение на облачността, която през нощта ще обхване облачността почти цялата страна, а на отделни места ще превали. Минималните температури ще бъдат по-високи, в сравнение с вчера, между минус 3° и 3°, в София – около 0°. С умерен вятър от северозапад, в Източна България – от север, ще прониква по-студен въздух и максималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София – около 4°. Ще бъде облачно и на места главно в Централна България ще има валежи от дъжд, в планинските райони – от сняг.

И по Черноморието ще бъде ветровито и предимно облачно, но вероятността за валежи е малка. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. И в планините ще е облачно. Ще има превалявания от сняг, на повече места и по-значителни в Стара планина. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Температурите и там ще се понижат и в курортите максималните ще са от минус 4 градуса на Алеко до минус 2 в Пампорово.

Свързани новини

Откриха труп на мъж, заклан и с отрязан полов орган

vesito

Времето днес, прогноза за събота, 10 февруари

vesito

Жители на Кресна искат работеща камера за скорост

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.