Не е за вярване! Крем брюле за нула време и само с 4 съставки

Готвачи от целия свят, фантазирайки със съставките и формата, не се уморяват да измислят нови версии на класическия десерт. Днес ще ви предложим да се отдалечат от мъдростта на ресторанта и да направят домашно приготвен крем . Всъщност всичко е просто, без добавки и ненужни адаптации. В резултат на това получавате напълно невероятен вкус!

съставки:

прясно мляко 1 л

захар 400 g

Яйца 8 броя

Ванилия 25 g

Подготовка:

Изсипете млякото в подходящ съд, добавете ванилията. Сложете на огъня, доведе до кипене и незабавно отстранете от огъня. 200-250 г захар с масло сложете в дълбок тиган и докарайте до карамелизиране. Отделно разбийте яйцата с останалата захар, след това изсипете топлото мляко на порции, докато продължавате да разбивате. Сместа се изсипва в тигана с карамел. Поставете съда във водна баня. Изпратете цялата конструкция във фурната, предварително загрята до 180 градуса за час и половина. Не забравяйте да споделяте резултатите и впечатленията си с приятелите си в социалните мрежи!

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Стрелците се чувстват неловко пред колеги, Козирозите усещат странно противопоставяне

vesito

Дневен хороскоп за 13 март

vesito

Хороскопът на Алена: Везните да очакват гости, Скорпионите да не агресират в семейството

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.