Слави Трифонов: Свързани ли са убийството на Къро, смъртта на Ангел Христов и убийството на Алексей Петров?

Как ще ни приемат в Шенген след тези показни убийства, взривове, безпомощно МВР и въобще безпомощни правоохранителни институции, пише Трифонов

„Има ли връзка между убийството на Къро, смъртта на единия от братя Галеви и убийството на Алексей Петров?“, така във фейсбук профила си лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира убийството на бизнесмена Алексей Петров.

„Убийството на Алексей Петров беше предизвестено. Имаше два опита за убийство срещу него. 2002 година беше уцелен в гърдите и в крака, но оживя. И 2015 година беше стреляно срещу него с гранатомет. Тоест, това което се случи днес не беше неочаквано. Но то ясно показа, че държавата и службите са слаби и скопени. И не са в състоянието нито да прогнозират, нито да предотвратят подобен – показен разстрел. Нали в онзи прочут запис Кирил Петков каза, че трябва да овладеят службите и те да станат техни? И ето, с помощта на Бойко Борисов, те овладяха службите и какво от това? И някак си, от само себе си възникват следните въпроси.

1.Това началото на гангстерска война ли е?

2. Има ли връзка между убийството на Къро, смъртта на единия от братя Галеви и убийството на Алексей Петров?

3. Имал ли е общ бизнес бащата на Кирил Петков с Алексей Петров?

4. Имал ли е срещи Кирил Петков с Алексей Петров и ако да – кога, къде и защо?

5. Бил ли е посредник Алексей Петров между ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ в разговорите за съставяне на редовно правителство?

6. Има ли нещо общо взрива срещу Иван Гешев с убийството на Алексей Петров?

7. Защо НСО охранява Кирил Петков, ген. Атанасов и Христо Иванов? Има ли заплаха срещу тях и ако да – от кого и откога?

И осми въпрос, но няма да е последен: Как ще ни приемат в Шенген след тези показни убийства, взривове, безпомощно МВР и въобще безпомощни правоохранителни институции, и безполезни приказки за реформа в съдебната система? Това са въпроси към управляващите, защото те носят отговорност за състоянието на държавата“, пише още Трифонов.

Покушението срещу Алексей Петров бе коментирано лаконично от министърът на отбраната Тодор Тагарев. „Не е в сферата на моите компетенции“, каза Тагарев.

Свързани новини

Времето днес, прогноза за четвъртък, 11 април

vesito

Ученичка върна портфейл с 1000 лева и дебитни карти

vesito

Предлагат безплатна винетка и за собственици на електромобили

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.