Ето какво ще е времето днес, четвъртък, 17 август

Днес ще преобладава слънчево време, предаде БНТ. Ще духа слаб, в източната половина на страната – вече умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са между 31° и 36°. Температурите по Черноморието ще са по-ниски, между 27° и 30°. На морския бряг ще бъде слънчево, в комбинация с умерен североизточен вятър.

Температурата на морската вода е 24° – 25°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде около 3 бала.  В планините ще духа до умерен вятър с посока от изток-североизток, по най-високите върхове – от юг-югоизток. Ще преобладава слънчево време, а температурите ще се повишат чувствително – максималните в курортите ще са от 17° до 21°, в Банско – 24°.

Свързани новини

Бездомни кучета: Възрастна жена е с 12 шева

vesito

НАП осъди щерката на екскмета на Благоевград Атанас Камбитов-Елена за неплатени данъци, съдът извади на показ всичките й харчове

vesito

Ето какво ще е времето днес

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.