Позицията на лидерите. Времето да изберем българското

2020 – година, като никоя друга! Година, в която икономиките в целия свят претърпяват невиждани катаклизми. Бизнесът е изправен пред ситуация на взимане на бързи решения и заемане на адекватни позиции.

Според последна статистика, международният туризъм значително е спаднал за сметка на вътрешния. Средно над 80 % от българите, които искат да почиват, биха избрали да го направят в България. Тук е момента, в който родните ресторантьори и хотелиери, трябва да заемат позиции, с които да насочат вниманието на българския турист към себе си и да разгърнат потенциала си към вътрешния пазар.

Точно такава кампания привлече нашето внимание – „Аз избрах България“. Една от топ веригите в страната – семейството на Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас, изключително бързо се ориентираха в извънредната ситуация и поставиха пред българския турист изкушаващи предложения. Те бяха тези, които и през летния сезон, насочиха своите оферти изцяло към българските граждани. Няма нищо по-логично, да можем изгодно да почиваме на родното Черноморие. Поради бързите решения и правилна ориентация, Гранд Хотел Свети Влас може да се похвали със спасен сезон, високи оценки и голям интерес от страна на хората, които получи това лято.

Сега на прага на зимния сезон, Гранд Хотел Банско, продължава отличната стратегия и насочва  вниманието си отново към българския турист и подпомагане на сектора в страната ни.

За всички желаещи да посетят комплекса са създадени изключителни и много изгодни условия за почивка. От Управлението на хотела смятат, че достъпни цени, отличното качество и уважение към клиента, са ключови фактори в привличането на туристи.

Отговорност към ситуацията и отношение към българския турист са водещи в кампанията, на която залага Гранд Хотел Банско, относно предстоящия зимен сезон.

Тази зима, посетителите на луксозния комплекс, ще се възползват освен от ексклузивни ценови предложения и от допълнителни безплатни екстри и удобства, които със сигурност ще допринесат за това, да предпочетете да почивате в България и да получите качеството и безопасността, които очаквате.

Гранд Хотел Банско не веднъж е доказвал своята класа и отношението си в подкрепа на българския туризъм. Не веднъж е бил награждаван и високо оценяван , по отношение на отличен баланс между цена и качество. Не случайно , комплексът е един от най-предпочитаните в страната ни и заетостта му е висока не само през зимния сезон.

Безопасността и благополучието на гостите е основен приоритет в работата на Гранд Хотел Банско. Хотелът се ангажира да Ви посрещне при възможно най-безопасните условия. С техните повишени стандарти за хигиена, с които можете да се запознаете подробно на страницата на хотела.

Намираме се във време, в което сме извън зоната си на комфорт! Всички ясно разбрахме, че бъдещето не зависи само от собствените ни решения, но това не бива да ни кара да се лишим от ясна оценка и адекватна позиция при своите действия, за да преминем тази криза.

Относно всички атрактивни предложения, оферти и активности,  които предлага Гранд Хотел Банско, може да се запознаете в техния официален сайт или в социалните мрежи.

Изберете България, за своя следваща туристическа дестинация, има места, които е Ви се отблагодарят за избора.

 

 

Свързани новини

Земетресение удари Австрия, усетено е в Чехия, Словения и Хърватия

vesito

Благоевградският адвокат Албина Анева бе избрана за заместник-председател на партия МИР

vesito

Прокуратурата чака Динко от Ямбол да излезе от болница, за да го арестува, двама вече са задържани

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.