ОБС избра Анита Коцелова за ВрИД кмет на Благоевград до края на изборите

Общински съвет утвърди Анита Коцелова за ВрИД кмет на Благоевград, бяха гласувани и ВрИД кметове на кметства
Общински съвет – Благоевград утвърди Анита Коцелова, заместник-кмет по икономическо развитие и управление на собствеността за временно изпълняващ длъжността кмет на община Благоевград. Решението касае периода от края на мандата – 27 октомври до полагане на клетва от новоизбрания кмет на община Благоевград.
По време на заседание днес съветниците гласуваха и временно изпълняващи длъжността кметове на кметства за 11 малки населени места на територията на Благоевград.
На основание чл. 42, ал. 8 от ЗМСМА за ВрИД на село Покровник бе избран Слави Доганджийски, за с. Церово – Хюсеин Терзиев, за с. Падеш Любомир Илиев, за с. Бело Поле Росица Костадинова, за с. Изгрев Димчо Киров, за. с. Логодаж Младен Николов, за с. Лешко Васил Господинов, за с. Дъбрава Стефка Орманлиева, за с. Българчево Иво Недев, за с. Марулево Васил Христов, за с. Еленово Димчо Киров.
Повече информация може да прочетете на сайта на Община Благоевград на: https://www.blagoevgrad.bg/…/obshtinski-suvet-utvurdi-anita…

Свързани новини

Магията на „Родопа“ в Благоевград  

vesito

Банскалията Никола Калистрин постави нов рекорд в скоростното изкачване на връх Копитото

vesito

Инж. Румен Томов: Днес отбелязваме 138 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.