Учениците от Начално училище отдадоха почит към народните будители от Банско

Най-малките ученици в Банско – децата от Начално училище „Св.Паисий Хилендарски“, посветиха днешния ден на родолюбието и уважението към народните будители.
Под ръководството на своите учители, те участваха в различни дейности, чрез които да научат повече за миналото на своя род и на своя град, да поднесат почитта си към великите си предци, да изразят радостта си от знанието и любовта към традициите.
Тържествената част от изпълнения със събития ден беше пред паметника на патрона на училището св. Паисий Хилендарски, където децата и учителите поднесоха свежи цветя. Заедно с тях, пред паметника на родоначалника на българското Възраждане цветя положи и зам.-кметът на община Банско Костадин Атанасов.
Може да бъде изображение с 6 души и дете
Може да бъде изображение с 9 души
Може да бъде изображение с 8 души и дърво
Може да бъде изображение с един или повече хора
Може да бъде изображение с 9 души, дирндъл и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 7 души, Бранденбургската порта и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 13 души, Планината Ръшмор, Бранденбургската порта и текстово съобщение

Свързани новини

Директорът на ЮЗДП инж. Валентин Чамбов с анализ и резултатите от дейностите по опазване на горските територии в ТП ДГС/ДЛС

vesito

Гражданка гневна на Румен Томов! Защо социално жилище в жк „Запад” за 415 000 лв. стои празно? Кой ще отговаря за похарчените пари и причинените неудобства на жителите на няколко жилищни блока в квартала?

vesito

Приключи Международният детски турнир по футбол „Петрич къп“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.