Катастрофи в Благоевградско! „Мерцедес“ се преобърна, мотоциклет „БМВ“ се заби в „Мазда“ на Предел

Вчера около 16:20 часа на четвъртокласен път в района на хижа „Вихрен“, 48-годишен мъж от гр.Банско, управлявайки мотопед, без марка и регистрационен номер и движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещното движение и се блъска в лек автомобил „Ауди“ с 44-годишен водач от гр.Банско. При инцидента, с три спукани ребра и контузия на бял дроб, е пострадал мотопедистът, който е оставен за наблюдение в МБАЛ-Разлог. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Около 18:30 часа на 22.07.2020 г. на път II-19 между с.Градево и гр.Разлог, мотоциклет „БМВ“ с 29-годишен водач от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се блъска в задната част на лек автомобил „Мазда“, който се е движил пред него, в резултат на което с фрактура на лявата предмишница и контузия на шията е пострадал мотоциклетистът. Той е транспортиран за лечение в гр.София, без опасност за живота.

Около 22:50 часа на 22.07.2020 г. на пътя между с.Огняново и с.Скребатно, общ.Гърмен, лек автомобил „Мерцедес“ с 23-годишен водач от с.Рибново, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза в дясно от пътното платно и се преобръща. С натъртване на лявото рамо е пострадало 16-годишно момче от с.Рибново, което е пътувало в автомобила. След извършен медицински преглед момчето е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.Сн.архив

Свързани новини

Приемат бюджет 2021г. на община Благоевград на заседание на 26 февруари

vesito

Стартира гласуването за авторска македонска песен на „Пирин Фолк“ Сандански 2023Стартира гласуването за авторска македонска песен на „Пирин Фолк“ Сандански 2023

vesito

Проблемът на кръстовището при ЮЗУ Благоевград вече е решен

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.