Благотворителен концерт „Метаморфози“ в подкрепа на децата със специални образователни потребности и 20 години Ротари клуб Банско-Разлог

Благодаря ти, Разлог!
Благодаря на президента на Ротари клуб Банско-Разлог – г-жа Хаджиева и всички ротарианци, че 20 години реализират благородни каузи за хората на община Разлог.
Благодаря на учителите, учениците и ръководството на СУ „Петър и Иван Каназиреви“ за човешката съпричастност.
Благодаря на Студентския фолклорен ансамбъл при ЮЗУ „Неофит Рилски“- Благоевград, Танцовия състав „Рилска самодива“ и Женска фолклорна група „Детелини“- с. Бачево, Мъжка фолклорна група „Банскалии“ – гр. Банско, актрисата Биляна Лъчезарова, водещата Велина Кулина и режисьора Георги Гаров, които сътвориха красив спектакъл на доброто.
Благодаря на фондация АН-БО и Захари Беличенов, че с работата си в полза на децата със специални образователни потребности са вдъхновение за този мащабен благотворителен спектакъл.
Поклон, ангели на доброто!
С уважение, съпричастност и гордост,
12.04.2024,
Красимир Герчев,
кмет на община Разлог
Може да бъде изображение с 8 души, цигулка и дайс

Свързани новини

Започва раздаването на хранителни продукти в изпълнение на Програмата за „храни и основно материално подпомагане“ 2021–2027 г.

vesito

/Видео/ По предложение на групата на ДПС! ОбС прие да се опрости таксата за битови отпадъци на фирмите, засегнати от пандемията

vesito

Кметът Румен Томов с важна заповед, болниците ще работят нормално

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.