Андон Тодоров свиква парламентаристите в Благоевград на редовно заседание

Председателят на ОбС Благоевград – Андон Тодоров, свиква редовно заседание на Общински съвет Благоевград на 03.07.2020 г. /петък/ от 9.30 ч. в зала „22-ри Септември”.

На днешно заседание Председателският съвет прие дневен ред от 2 точки.

Във връзка с Предписание за провеждане на задължителни хигиенни и противоепидемични мерки на Регионална здравна инспекция – Благоевград заседанието ще се проведе при закрити врати за граждани, предвид извънредната епидемиологична обстановка на територията на цялата страна.

В първо точка от дневния ред Андон Тодоров ще направи отчет за дейността на Общински съвет Благоевград за периода 01.01.2020 година до 30.06.2020 година.

В дневния ред е включено и предложение относно предстоящо извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК на обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД.

Представители на медии ще могат да присъстват и отразяват на определени за тях места.

Свързани новини

Известната певица и възпитаничка на АУБ Биляниш ще става майка

vyara

Ани Салич страда за селската къща на бившия си

vyara

Лекар №1 в Пиринско празнува 60-годишен юбилей!
Любимите хора първи поздравиха директора на МБАЛ - Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.