/Видео/ Директорката Тина Попова към абитуриентите: Випуск 2020 ще остане в историята на Езиковата гимназия като випуск за Корона!

Облечени с пъстроцветни тоалети 160 –те зрелостници от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ в Благоевград се сбогуваха с училището.

Абитуриентите дойдоха за последен път в училищния двор, за да целунат знамето и да се сбогуват с учителите.

Пожелания за успехи и нови покорени върхове към абитуриентите отправи директорът на Езикова гимназия Тина Попова.
„Випуск 20 20 ще остане в историята на Езиковата гимназия като випуск за Корона“, каза Попова и предизвика бурни аплодисменти.

„ През всичките 5 години вие бяхте нашето вдъхновение, защото демонстрирахте воля и желание за успех… Доказахте го с участието си от състезания и конкурси и за поредна година завоювахте отличен успех на държавните зрелостни изпити“,каза още директорката и им пожела да здрави, мотивирани и последователни и да сбъднет всичките си мечти.

За да изпратят абитуриентите и да им пожелаят успех в живота, в двора на училището се събраха десетки ученици, учители, родители и приятели.

Тържеството завърши с бурно отброяване от 1 до 12.

 

 

Свързани новини

Време е за развлечения! Хотел „Здравец 4* Wellness&SPA“ привлича клиенти с уют, чистота и вкусна храна

vesito

Валери Миков оглавява „ВиК“ – Благоевград

vesito

Млада жена е с опасност за живота след тежка катастрофа

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.