Гласовете на млади и талантливи дами огласиха Благоевград и във втория концерт под надслов GIRL POWER FEST

За пореден път този летен сезон на сцената на площад „Македония“ се изявиха местни артисти и популярни БГ изпълнители. В навечерието на първия учебен ден малки и големи пяха и танцуваха заедно с откритието на телевизионното шоу „Гласът на България“ NICKA, талантливата Елена Сиракова&BAND и част от младите надежди от „Фа Диез“.
NICKA подари на младите си фенове в публиката изпълнения на най-новите си авторски парчета.
В първата вечер на GIRL POWER FEST, десетки меломани пяха с една от най-популярните и обичани БГ групи „Дийп Зоун Проджект“, завладяващата Венера Мелеки – солист на Камерна опера – Благоевград и талантливите участници от „Гласът на България“ Димитрина Германова, Емили Димитрова и Константина Димитрова, които си партнираха с емблемата Биг Бенд – Благоевград.

д.

Свързани новини

Кметът на Банско Стойчо Баненски обсъди проблемите във ВиК сектора

vesito

/Видео/ Членовете на ОбС Кирил Илиев, Мария Гошева и д-р Цв. Балабанов защитиха работата на Консултативния съвет: Ние взимаме решения и даваме пред Щаба. Топката е в ръцете на Томов!
Вижте силните думи на тримата общински съветници…

vesito

Кметът Методи Байкушев с нова важна информация за моста при Покровник

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.