Хитова френска комедия с Михаил Билалов и Мая Бежанска гостува в Сандански!

Хитовата френска комедия „Моето мъжко момиче“ от Жад Рос Паркер, ще гостува в град Сандански на 8 февруари. В главните роли: Михаил Билалов и Мая Бежанска.
Какво ще стане, ако сте политик в разгара на мръсна политическа кампания, която жена ви е на път да провали, защото не е тази, за която я мислите?
Карла (Мая Бежанска) е шармантна и динамична жена, отдадена изцяло на мъжа си Франсоа (Михаил Билалов). Вече 30 години техният бляскав живот в сърцето на Париж не може да бъде разклатен от нищо. Но един ден Карла получава писмо с необикновена новина, засягаща миналото й. То се стоварва като парен чук върху главата на Франсоа и е на път да убие, както кариерата му на политик, така и съвършения семеен тандем с Карла. И тъй като една беда никога не идва сама, осиновената им дъщеря Луиза (Теона Димова) и нейният бъдещ съпруг (Асен Данков) също имат какво да добавят в картинката.
Билети на касата на площад България и на телефон: 0884682048.

Свързани новини

Николай Шушков пое ангажимент пред хората от Бело поле за изграждане на отделен път за сметоизвозващите камиони

vesito

ВАС върна за ново разглеждане дело за АМ „Струма“

vesito

Екшън в магазин: Кола „влезе” през витрината …

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.