Росен Желязков: Само ГЕРБ може да осигури устойчиво развитие на страната, защото има ясна политическа визия

ГЕРБ е единствената партия, която може да осигури устойчово развитие на страната, с успешно минало и гарантирано бъдеще, защото сме с ясна политическа визия. Политик от калибъра на Борисов в България в момента няма. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков на срещи в Банско и Разлог с общинските ръководства и предизборните щабове. Заедно с него на срещите присъстваха кандидатите за народни представители Александър Мацурев и д-р Емил Тончев, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, и областният секретар на партията Даниела Савеклиева.

„Опонентите ни се опитват с т.нар. разкрития, зад които няма реална фактология, да разколебаят поддръжниците ни и периферията, която гласува за нас. Революционерите с метафорите за изчегъртване вече започнаха да говорят, че трябва да има кабинет и не биха отказали подкрепа от ДПС и БСП. Подмяната е с цел да влязат в управлението за сметка на ГЕРБ, без да създадат собствен профил и собствена политическа визия. И до днес не е ясно каква партия са ИТН – лява, дясна или центристка”, посочи Росен Желязков.

Той подчерта, че е ясна и картината, която се очертава след изборите, защото ще се водят тежки спорове и отхвърляне на разумни политики на инат. „Държавата ще се блокира и хората няма да получат това, което очакват. ГЕРБ е с ясен политически профил и солидно ядро, въпреки цялата атака срещу нас”, категоричен бе Росен Желязков.

По думите му е сигурно, че тази година България няма да получим пари по Плана за възстановяване и развитие, за разлика от Гърция, която вече получи 30 млрд.евро. „Това е отново благодарение на „добрите“ политики на сегашния кабинет, който има единствената цел да разчисти  терена за президентските избори”, каза още Желязков.

И двете структури заявиха готовност, че ще се поздравят с нова изборна победа за ГЕРБ и воля да се справят с проблемите с действие и последователна работа.

В Банско  кандидатите за народни представители посетиха църквата „Св. Троица“, а след това провериха на място как тече ремонтът на ул. „Пирин“ и ул. „Глазне“, за който са осигурени средства с Постановление на Министерски съвет с премиер Бойко Борисов.

В Разлог бе отслужен молебен за здраве и благополучие на днешния празник Св. Дух в църквата „Света Троица”.

Свързани новини

Ето какво ще бъде времето днес

vesito

Ще разрешат ли общинските съветници на Тадаръков да съсипе квартална градинка?

vesito

Банско беше домакин на националния шампионат по парапланеризъм „Банско оупън 2023“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.