Председателят на ОбС Андон Тодоров отмени заседанията на постоянните комисии, отпада и редовната сесия на 27 март

Председателят на ОбС-Благоевград Андон Тодоров отменя със заповед провеждането на заседания на постоянните комисии, както и на редовната сесия, насрочена за 27 март. Решението е взето след консултация с председателския съвет, чиито членове единодушно са подкрепили предложението за превантивни мерки.

Председателят на ОбС- Андон Тодоров, уведомява жителите на Община Благоевград, че Общински съвет Благоевград, при необходимост и по указания на Премиера на Република България- Бойко Борисов, има готовност да свика незабавно общинския съвет за решаване на важни и неотложни въпроси, касаещи жителите на Община Благоевград. С оглед гореизложеното и при спазване препоръките на здравните власти, постоянните комисиите към Общински съвет Благоевград, при необходимост ще заседават онлайн.

Решението е поради усложнената епидемиологична обстановка в страната, опасността от разпространение на коронавирус, както и във връзка с указанията на: Министерството на здравеопазването, кризисния щаб на Министерски съвет и днешното решение на Народното събрание да въведе извънредно положение за срок от един месец.

 

 

Свързани новини

Съби Дашев положи клетва като съветник в Общински съвет – Благоевград

vesito

Майка на близнаци към млада докторка от МБАЛ-Благоевград: Вие сте ангел, пратен на земята да радва хората!

vesito

Заради драстичното увеличаване на заразените! Медици настояват Благоевград да се затвори

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.