Председателят на ОбС Андон Тодоров отмени заседанията на постоянните комисии, отпада и редовната сесия на 27 март

Председателят на ОбС-Благоевград Андон Тодоров отменя със заповед провеждането на заседания на постоянните комисии, както и на редовната сесия, насрочена за 27 март. Решението е взето след консултация с председателския съвет, чиито членове единодушно са подкрепили предложението за превантивни мерки.

Председателят на ОбС- Андон Тодоров, уведомява жителите на Община Благоевград, че Общински съвет Благоевград, при необходимост и по указания на Премиера на Република България- Бойко Борисов, има готовност да свика незабавно общинския съвет за решаване на важни и неотложни въпроси, касаещи жителите на Община Благоевград. С оглед гореизложеното и при спазване препоръките на здравните власти, постоянните комисиите към Общински съвет Благоевград, при необходимост ще заседават онлайн.

Решението е поради усложнената епидемиологична обстановка в страната, опасността от разпространение на коронавирус, както и във връзка с указанията на: Министерството на здравеопазването, кризисния щаб на Министерски съвет и днешното решение на Народното събрание да въведе извънредно положение за срок от един месец.

 

 

Свързани новини

Шефът на ОбС Андон Тодоров с пореден опит за прекратяване на всички процедури за застрояването на „Бачиново“

vesito

Председателят на ОбС-Благоевград Андон Тодоров с мнения, акценти и коментари по важни въпроси
Готви се монтиране на контейнери за стари дрехи, обмисля се идея за създаване на екоинспекция към общината, която да стартира от следващата година.

vesito

Стартира данъчната кампания в община Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.