Сигнал за системен тормоз на дете в детска градина в Благоевград

Сигнал за системен тормоз на дете в детска градина в Благоевград е подала неговата баба, предаде БНТ. Персоналът на детската градина обаче отрича това и обвинява бабата – настойник на детето, в дългогодишен тормоз над учителите там. За психически тормоз и лишаване от вода и храна са обвиненията на бабата на детето.

 

„Отидох да се разправям за пиесите, които играят, защото избират едни и същи деца. Разбрах, че не е хранен и не са му давали вода. Казали са му, че ще бъде предател и ще го изгонят от детската градина, ако разкаже вкъщи какво става в градината. Такива хора не трябва да работят в детско заведение с деца“, разказа Илка – баба на детето. Според директора и учителите в детската градина тормоз над детето не е имало:

„Нищо от казаното не е вярно. По твърденията на казаното от жената са извършени проверки от компетентните органи, те са се произнесли. Това, че техният отговор не удовлетворява госпожата не значи, че трябва да споделя невярна информация и уронването на името на детската градина“, сподели Катя Низамова – директор на ДГ №8 „Вечерница“ – Благоевград.

„Аз съм старши учител. Уважавам децата, обичам ги. Уважавам и техните родители. Това, което се твърди за мен не е вярно“, каза учителката, обвинена в тормоз над детето.

„Събрали сме се тук, за да окажем морална подкрепа на нашите колеги, които са засегнати от случая. Много лесно е да се очерни някой с лъжи и клевети“, обясни Симона Митова – директор на дирекция „Образователни дейности“ към община Благоевград.

Свързани новини

Методи Байкушев е новият кмет на Благоевград – 100% обработени протоколи

vesito

Ощетени от преизчислените пенсии атакуват НОИ – Благоевград

vesito

Община Благоевград с тактико-специално учение за реакция при пожар

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.