Ясни са фирмите, които ще поддържат пътната мрежа в Благоевград и малките населени места

Две фирми ще се грижат за поддържането на уличната мрежа в Благоевград и малките населени места в общината в следващите 3 години. Те спечелиха конкурса за възлагане на обществена поръчка с предмет „Ремонт на асфалтови настилки и пътища на земна основа на територията на Община Благоевград“.

„Пиринстройинженеринг“ ЕАД ще извършва ремонт на асфалтовите настилки и пътищата на земна основа в малките населени места в община Благоевград. „Грома холд“ ЕООД ще отговаря за поддържането на асфалтови настилки в рамките на града. Предстои кметът на общината да подпише договори с избраните изпълнители, ако в 10-дневния срок за обжалване не постъпят възражения. Припомняме, че обществената поръчка за поддържане на уличната мрежа в община Благоевград бе обявена в края на януари т.г., а обявената от общината цел е с изпълнението й да се  гарантира не само ремонта и поддръжката на уличната мрежа, а и подобряване на състоянието на пътната инфраструктура в града и селата.

 

Свързани новини

Поклон пред делото на Гоце Делчев! Благоевград отбелязва 121 години от смъртта на великия български революционер

vesito

Три победи от три мача за отборите на БК Политехника

vesito

Ректорът на ЮЗУ категоричен: Фалшиви дипломи и нелигитимни изпити няма

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.