Честванията по повод празника на Разлог продължават

На 9 октомври в 11:00 часа, при водната алея в центъра на Разлог, с участието на четвъртите групи към ДГ „Радост“, които ще направят кратък поздрав, предстои откриване на детска изложба с рисунките, участвали в конкурса „Моят роден край“.
На 9 октомври в 18:00 часа, в изложбената зала на Народно читалище „15 септември 1903-1909“, ще бъде открита ретроспективна изложба художника от Разлог- Крум Чилев.
На 10 октомври, в 18:00 часа, на площад „Преображение“
ще се състои концерт „Слушам ви гласа жалостен“, посветен на Празника на град Разлог.
На 11 октомври отбелязваме 112 години Свободен Разлог.
-По този повод, в 9:00 часа в храм „Свето Благовещение“ ще бъде отслужена литургия.
-Празничната програма ще продължи в 17:30 часа, на площад „Преображение“ с официална церемония по поднасяне на венци и цветя при паметника „Левски“.
-След церемонията, жителите и гостите на Разлог ще имат възможността да се насладят на концерт-спектакъла на ансамбъл „Българе“.
-Програмата ще завърши с празнична заря!
На 12 октомври, в 13 часа, с церемония ще бъде открита мраморната фигура на Света Богородица с младенеца, изработена от Асен Ботев и разположена на кръговото кръстовище при МБАЛ „Д-р Асен Велев“, град Разлог.
На 13 октомври в 8:30 часа, отново в храм „Свето Благовещение“ в Разлог ще бъде отслужена литургия, след което ще бъде представен концерт на Свищовски хор „Янко Мустаков“.
На 19 и 20 октомври, в 10 часа в базата на ДВАЛ предстои киноложка изложба на българско овчарско куче и шампионат на тежковозни коне.
На 20 оттомври, в 11:00 часа в спортна зала „Септември“, Разлог ще се състои силов трибой с благотворителна кауза.
Заповядайте заедно да отпразнуваме 112 години от Освобождението на град Разлог!
Може да бъде изображение с карта и текстово съобщение

Свързани новини

Община Разлог осигури финансиране за ремонт и рехабилитация на пътен участък – свързващ Разлог и село Бачево, и пътя Горно Драглище – Добърско

vesito

Хванаха благоевградчанин да шофира без книжка

vesito

Броени часове остават до първата от трите джаз вечери под открито небе в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.