Хороскопът на Алена: Работата доставя удоволствие на Овните, не изпълняват разпорежданията на Телците

ОВЕН

Работата ви доставя удоволствие, дори ако работите с вашите колеги, а не самостоятелно. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. Очаква ви ден изпълнен с разнообразни изживявания. Имате възможност да приключите със служебните си задачи. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка, защото днес преценката ви е неправилна и съжалението от грешката ще настъпи неочаквано. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си.

ТЕЛЕЦ

Предпазвайте се от провал, свързан с вашите професионални планове, заради нежеланието на ваши подчинени да изпълняват разпорежданията ви. Пригответе се за неприятни емоции, заради думите на ваши колеги. Не спорете с тях чия житейска философия е по-правилна, няма да ви разберат. След работа сте гневни на ваш колега, напрегнати и подтиснати, но не ви съветвам да пренасяте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не проявявайте агресия и обмислете плановете си за бъдеща дейност. Изслушайте мнението на вашите колеги, или на съдружниците си, ако развивате общ бизнес и намерете златната среда, за да вземете правилните решения. Вслушвайте се в съветите на деловите си партньори. С тяхна помощ успехът ще бъде с вас. На вашето работно място кипи напрежение и сте изтъкани от гняв към самите себе си, защото сте без настроение, а имате планирана вечеря. От вас зависи да си наложите спокойствие. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

РАК

Денят ви поднася трудности в семейството и разправии с вашите близки, ако вечерта сте приели покана за събитие и за пореден път ги лишите от присъствието си. На работното място не рискувайте и бъдете отговорни. Ще постигнете професионален успех, ако не се оставяте във властта на емоцията. Любовните срещи ще дарят щастие на несемейните, които търсят половинката си. Семейните си гарантират разочарования в личния живот, ако без причина или защото са нещастни се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Не се престаравайте на работното място, защото не е възможно да постигнете професионални висоти към които сте се устремили. Забравете желанието си да критикувате. Не проявявайте прекалени професионални амбиции. Съветвам ви да отложите деловите срещи и разговори. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади.

ДЕВА

Напрегнати сте заради неотложни задължения, които изискват в ранните часове на деня да сте на вашето работно място. Бъдете грижовни и към вашите близки. Стабилизирайте постигнатото. Не е желателно да пътувате заради разсеяност и конфликти с пътната полиция. Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Ако имате възможност се обогатете с полезна информация, която да използвате за професионалните си планове. Осъществете и кратко делово пътуване. Ще се справите с лекота със служебните си задължения, ако не мислите за личните си проблеми, които ви притесняват. Отношенията с брачната ви и интимна половинка постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да счупите на парчета и без това пропукалото се гърне на брака и любовта. Създайте хармония в сексуалните си отношения.

СКОРПИОН

Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на работата. Съсредоточете се в задачите си. Ще се справите отлично. Не напразно ви очакват признание и финансови постъпления. Не позволявайте задълбочаване на конфликт с ваш колега. Ако се налага да завършите спешна задача, бъдете активни до обед. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се поддавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимната ви половинка. Не бъдете груби в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Коригирайте поведението си към вашите колеги, които днес са ви помолили да им помогнете, за да отхвърлят спешни служебни задачи. Не се ядосвайте, а им подайте ръка. Назряват проблеми изискващи да реагирате веднага, за да не се задълбочат непоправимо. Причината за тях са интригите на ваши роднини, които не сте допуснали в офиса си и сте отказали да назначите на работа. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения също все още е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете.

КОЗИРОГ

Отложете планираните деловите срещи и разговори заради посещението на ваш делови партньор, с които имате да обсъждате важни бъдещи споразумения. Работете до обед, посрещнете ги и забравете за всички други планове. Договореното е и във ваша полза. Можете да подготвите и да подпишете договорите. Следобед, дори и в натовареното ви ежедневие, ще се наложи да се занимавате с  лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи. Успехите в материално отношение са с вас.  Не се обвързвайте в делови отношения с ваши приятели. Не се изненадвайте, ако ви предложат повишение или ви зарадват с парична награда за успешно завършена работа. Не смесвайте работата с личните си отношения. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения, които спохождат брачната ви половинка. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

РИБИ

Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори, но не бързайте да се разделяте и със старите. Вашите близки са решили да ви изненадат с пътуване. Не им отказвайте да обмислите предложенията им. Имате нужда от приятни емоции и почивка. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои, но трябва да сте доволни, защото разочарованията и раздялата с любимите ви хора щеше да е неизбежна.

Свързани новини

Дневен хороскоп за 12 януари: Приятна изненада за Везни, Водолей – не влизайте в спорове

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат предпазливи при запознанства, Раците да не се преуморяват

vesito

Хороскопът на Алена: Водолеите да не се карат с близки и приятели, неочаквани промени на работното място на Рибите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.