Хороскопът на Алена: Овните да направят месечни планове, Телците очакват добри приходи

ОВЕН

Направете плановете си за следващия месец, въпреки че деня е почивен. Професионалният успех няма да ви изостави, въпреки трудностите на вашето работно място. Очаквайте закъснели финансови постъпления, но не бързайте да ги харчите. Вашите колеги са причината за запознанства, които ще бъдат пречка пред общите ви планове. Липсата на хармония в семейните отношения ви пречи да надмогнете гордостта си и да се извините скъпи жени. Любимите ви хора страдат от отношението ви. Ако се отдадете на романтични мигове и сексуални наслади, ще поправите стореното и ще си възвърнете любовта.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте добри приходи в почивния ден. Новите предложения за работа преценете добре, преди да се хвалите. Приемете единствено тези задачи, които ще подобрят материалното ви състояние само чрез допълнителна работа. На този етап не е добре да предприемате промени и да напускате работа, защото може да се окажете без средства за препитание. Днес трябва да решите дали да продължите живота си с интимния си партньор. Преценете и честно си отговорете имате ли все още чувства един към друг. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако ви предстои раздяла.

БЛИЗНАЦИ

Всички ваши действия свързани с печелене на пари няма да ви задоволят и ще са далеч от вашите очаквания. Проявете гъвкавост в почивния ден и си наложете търпение, като овладеете емоциите си. Не си внушавайте провали на работното място или проблеми в отношенията с вашите колеги, само защото сте надали ухо на слухове. Интимните ви партньори се чувстват наранени и трудно ще спечелите отново тяхното доверие, ако многократно сте го предавали, а днес е преляла чашата на тяхното търпение. Не се сещате за интимния си живот, който трябва да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността им.

РАК

Денят е почивен, но не е добър за активна работа и начинания, защото сте напрегнати и нервни и рискувате грешки и провалени планове. Склонни сте към нападателно поведение, което днес ви печели врагове. На работното място си наложете търпени и спокойствие, за да не се изпокарате с всички без причина. Влюбени сте, но се страхувате че чувствата ви не са споделени. Днес можете да ги споделите с мъжа, в когото сте влюбени. Не бързайте още вечерта да се отдадете на сексуални удоволствия, ако партньорът ви не подготвен за тях.

ЛЪВ

Пригответе се за нови задачи и за трудности в общуването, породени от вашата прибързаност и необмислени приказки на работното място въпреки че деня е почивен. Отхвърлете планираните служебни задачи. Не ви съветвам да провеждате среща с вашите подчинени, ако се чувствате уморени. Късметът не е на ваша страна. Радвате на вниманието на противоположния пол. Следобед ви очаква романтична среща и хармонични отношения в семейството. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.

ДЕВА

Ще се справите с трудностите и проблемите с помощта на делови партньори, които в почивния ден ще ви помогнат да осъзнаете собствените си възможности. Емоцията пречи на решенията ви, но следобед ще я овладеете. Трудностите по пътя ви, които са неочаквани, ще се превърнат в поредната причина за песимизъм и лошото настроение. Не са изключени проблеми в личния живот, скъпи дами. Несемейни да очакват изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Поставете успешно начало на нови занимания, въпреки че деня е почивен. Работата ви носи успех, без значение с какво сте се захванали. Не бъдете прекалено разточителни, ако сте решили да дадете официален обед или вечеря, ако е свързана с ваш личен повод. По-добре откажете командировката, дори и да е примамлива и печеливша, ако ще ви попречи да се справите с професионалните си задължения. Жените да се подготвят за романтично увлечение. Ако сте семейни внимавайте, защото ще си създадете проблеми. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимите си за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Начинанията са успешни в почивния ден. Настроени сте за активна работа и не бива да се повлиявате от опитите да ви попречат. Не позволявайте да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Успехът е с вас, ако внимавате и не разчитате само на късмета си, който може да проработи, но и да ви изостави. Вечерта, мили дами, отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята половинка се радвайте на щастието си.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и няма да е очакваният от вас, защото сте нестабилни и неуверени. Причините са странични, но повлияват така настроението ви, че не ви се занимава дори със задълженията ви на работното място. Избягвайте деловите разговори и изобщо не разчитайте на късмета си при преговори, ако не успеете да ги отложите. Избягвайте новите запознанства. В личния живот са възможни измами от ваши роднини. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. Ако не сте семейни също няма да се чувствате щастливи.

КОЗИРОГ

Денят ви е почивен но е и успешен както на работното място така и в личен план. Не се отказвайте от започнатите задачи. Начинанията са успешни, ако си наложите търпение. Бизнесмените да не разчитат на нови запознанства, но ако ги осъществят да са предпазливи. Не критикувайте партньора си, че не се включва в почистването на вашия дом, не е нарочно просто няма физическата възможност за целта. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не поднесете извиненията си.

ВОДОЛЕЙ

Предстоят ви промени в почивния ден, които не бива да превръщате в негативни. Ако сте старателни и усърдни на работното място със сигурност ще бъдете възнаградени. Предпазвайте се да не предизвикате гнева на вашите колеги. Отложете пътуванията, за да проведете разговори за назначаване на нова позиция или за повишаване на заплатата. Не уговаряйте романтична среща, защото последствията могат да са неочаквани. Несемейните жени да се замислят за създаване на семейство, ако има до себе си подходящ партньор. Семейните жени вечерта да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

РИБИ

Днес въпреки че деня е почивен, сте подложени на изкушението да се впуснете в нови делови запознанства. В същото време сте разколебани, борейки се с желанието да се усамотите. Вашата нервност води до материални загуби. Бъдете внимателни при изпълнение на професионалните си задължения, за да избегнете грешките. От сутринта ви е обзела ревност и съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. В откровен разговор с тях и споделете както ви притеснява. След разправията не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания.

Свързани новини

Моден бранд с клиенти в цяла Европа, ще произвежда в Благоевград

vesito

Как ревнуват зодиите

vesito

Бъдещи тенденции в технологията на компресорните глави: по-интелигентни машини

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.