Тренировъчен лагер за детско-юношеските формации провежда БК Политехника в Дупница

Тренировъчен лагер за всички свои детско-юношески формации провежда БК Политехника. Тренировките са в Спортната зала в Дупница и в салона на ОУ „Св. Климент Охридски“. Провеждат се по две занимания на ден за всички гарнитури (момчета и момичета) под ръководството на квалифицирани треньори.

Лагерът започна в събота и ще продължи до сряда, като програмата предвижда и два контролни мача за 16-годишните момчета с отбора на Славия. Първата проверка с „белите“ е в понеделник от 17.30 ч., а втората ще бъде в сряда от 9.30 ч. И двете срещи ще се играят в Спортната зала.

Отново в сряда БК Политехника има два мача от първенствата на Българска баскетболна лига. От 19.30 ч. на 3 април в зала „Триадица“ е двубоят на женския отбор на Политехника срещу Лайънс в плейофната серия на ББЛ. От 21.30 ч. в „Овергаз Арена“ пък играят ветераните от Политехника+ срещу Буба олд старс.

Свързани новини

РЪКОВОДСТВОТО НА ЕЛЕКТРОХОЛД ПРЕДСТАВИ ПРИОРИТЕТИТЕ НА ДЕЙНОСТТА СИ В ОБЛАСТ ВРАЦА
През тази година компанията реализира инвестиции в размер на 4 000 000 лв за подобряване обслужването на клиентите, дигитализацията и модернизацията на мрежата в региона

vesito

Румен Томов: Общинската администрация не е хранилка

vesito

Нинова обвини Йончева в зависимости, Григорова – в лъжи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.