Хороскопът на Алена: Лъвовете убедени в правотата си, неочаквани обрати за Девите

ОВЕН

Амбицията ви в този почивен ден дразни вашите колеги и е причина за обтегнатите ви отношения, въпреки че няма причина. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са повод да се чувствате неразбрани, но в същото време тайничко ви се възхищават. Помислете за новите възможности за интелектуално обогатяване. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

ТЕЛЕЦ

Пред вас е успешен почивен ден, в който можете да осъществите част от професионалните си планове. Работете уверени във възможностите си и не спорете с вашите колегите си. Не е изключено да сте разсеяни и бързо да забравите и да изоставите професионалните си задължения заради покана на делови обяд. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

БЛИЗНАЦИ

Усамотете се в почивния ден, вместо да изпадате във властта на емоцията и да се карате с всичките си колеги заради неприятни срещи, на които сте длъжни да присъствате. Денят ви носи успех в деловите разговори. Въпреки проблемите имате възможност за успешно завършване на най-важните задачи, с които сте се натоварили. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

РАК

Няма да ви липсват негативни емоции на работното място, ако сте дежурни в почивния ден, но вината си е ваша. Ще се наложи да се справите с трудности, породени от ваши пропуски. Подхождайте разумно към възникващите проблеми. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си, въпреки че денят не ви носи успехите, на които се надявахте. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

ЛЪВ

Убедени сте в правотата си на вашето работно място, но мислете и за възможни ваши погрешни представи. Ако в почивния ден сте достатъчно упорити ще имате успех в начинанията. Не позволявайте на емоцията да блокира работата и отношенията с вашите колеги, които са добронамерени към вас. На работното си място се справяте отлично. Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи само да ви ядосат. Вечерта се отдайте с удоволствие на желан и от двама ви незабравим секс.

ДЕВА

Успоредно с успехите ви са възможни и неочаквани обрати, които са предизвикани от странични фактори, въпреки че деня е почивен, но не е спокоен. По-добре не взимайте важни решения. Запазете спокойствие на работното място. Не спорете с колегите си. Избегнете противопоставянето им и отказът да ви помагат при необходимост. В професионален план успехът няма да ви изостави. Жените  ще се радват на ново неочаквано запознанство. Мъжете да не се впускат в изневяра, привлечени от чара на своя колежка, защото сексът, дори и ако им е приятен, ще е повод за бъдещи неприятности.

ВЕЗНИ

Бъдете самокритични, но ако в почивния ден се налага и умерено критични, за да не ви вреди немарливостта на ваш колега. Осъзнайте негативните си качества. Ще се наложи да разрешите възникналите проблеми на работното си място, които не са от днес, но не ви се занимаваше с тях. Отложете планираното делово пътуване, ако пречи на професионалните ви задължения и планове. Работата ви спори, въпреки че не сте във върховата си форма. Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

СКОРПИОН

Бъдете подготвени за неочаквани служебни проблеми, които предизвиквате сами, без да го осъзнавате. Още от сутринта в почивния ден  сте агресивни при общуване с хората от деловото си обкръжение. Вашата самоувереност може да предизвика недоволството на колегите ви, особено ако грешите и исканията ви нямат покритие с реалността. Не надавайте ухо на клеветите. Възможни се непредвидени трудности в личните отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

СТРЕЛЕЦ

Подхождайте разумно към проблемите си на работното място и търсете правилните решения в почивния ден, за разрешаването им, дори и да ви е трудно. Ще блеснете пред вашите колеги с възможностите си. Ще се справите както винаги отлично със задачите си, но не и ако сте решили да се правите на незаменими и да отказвате помощ, когато ви е необходима. Възможни са проблеми в семейството или с интимната половинка. Не правете прибързани изводи. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Днес денят е почивен, но е във ваша полза да работите над бъдещите си планове, както и да обмислите нови възможности за работа. Не допускайте преумората да ви навреди, а вечерта си почивайте. Ще имате предложения за задгранични пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви. Очаквайте нови делови задгранични познанства. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

ВОДОЛЕЙ

Пътувайте без притеснение в почивни яден, дори и ако не сте планирали командировка или посещения на роднини. Срещнете се с хора, чрез които да обмислите отдавна обсъденото, но изчакващо времето си разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Опитайте се да постигнете добри отношения  с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство.

РИБИ

В почивния ден помислете за нови възможности за интелектуално обогатяване, ако усещате празнота в знанията си или сте решили да се изявявате в нова професионална сфера. Бъдете винаги в крак с новостите. Допълнителни знания ви носят полза. Материалните ви успехи са повод за клевети от страна на ваши неприятели. Не им обръщайте внимание! Личните отношения са проблемни, заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си. Опитвате се да властвате и в леглото, но сте виновни сами за отдалечаването на интимната ви половинка и липсата на желание за секс.

Свързани новини

Абитуриентка от Благоевград събра погледите на всички

vesito

Ромска веселба за Гергьовден в село Крупник

vesito

Ето кои болести лекува червеното вино

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.