Хороскопът на Алена: Лъвовете да овладеят чувствата си, Девите да бъдат убедителни и сговорчиви

ОВЕН

Денят е почивен и всеки това, което си е наумил. Предупреждението за пореден път е към журналистите и репортерите да внимават и да преценяват правилно думите си, за да не окажат обградени с врагове или изпросили си уволнение. Уговорете среща с ваши делови партньори, с които искате да създадете съдружие. Днес имате задачата да уточните детайлите за съвместната си работа. Стабилизирайте постигнатото. Колкото по-бързо се приберете днес при любимия си, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимния си партньор, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Бъдете готови на компромиси.

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен и е изпълнен с активна творческа дейност. Успявате да се справите на работното място и у дома с всички изостанали задачи, които ви притесняваха през изминалите дни. Очаквайте добри приходи. По този начин ще си извоювате и възможността да осъществите новите си идеи. Стабилизирайте завоюваните професионални позиции. Пазете се от чаровен ухажор, който се опитва да се вмъкне в живота ви, но не защото ви обожава. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите.

БЛИЗНАЦИ

Подвластни сте на желание в почивния си ден да се отдадете на анализ и оценка на постигнатото. Не пропускайте възможността да поднесете идеите си на ръководството. Ако сте решили да инвестирате в строителния бизнес, не рискувайте. Обмислете намеренията си, ако нямате опит. Бизнесмените, които са изнесли дейността си зад граница, могат да предприемат успешни инвестиции и в родината си. Не са изключени проблеми с мъж, към които изпитвате силно привличане. Семейните жени, разочаровани от зачестилите проблеми в семейството, са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

РАК

Материалното начало е водещо в този почивен ден и сте готови на всичко, за да изкопчите повишение на заплатата. Не провеждайте разговори по тази тема, ако не ви попитат за мнение. Ще сте губещи, ако започнете първи да настоявате. Не се съгласявайте да приемете допълнителна работа, защото ще се провалите заедно с колегите си и след това ще плащате с тях за грешката си. Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате и тази вечер на хармония и на сексуални изживявания с любимите си хора.

ЛЪВ

Прекалено сте емоционални, а денят е почивен. Ако не овладеете чувствата си, ще си навлечете сериозни проблеми. Бъдете умерени и задълбочени в работата си, ще имате успех. Не позволявайте на емоцията да се излее в агресия срещу вашите колеги. Ще спечелите добри пари, ако завършите в срок започнатите задачи и не се впускате в необмислени начинания. Ще се изострят отношенията с брачния ви партньор, мили дами. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина.

ДЕВА

Материалните ви стремежи и намерението ви да сте дейни са причината за проблеми в семейството ви, особено ако в почивния ден сте на работа. Не разчитайте, че ще успеете да поднесете като оправдание важността на деловите си срещи. Общуването ви се отдава с лекота. Ще избегнете проблемите, ако сте убедителни и сговорчиви и не настоявате на всяка цена да се съобразят с вашите виждания. В семейството ви назрява конфликт, скъпи дами. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за изневярата си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачната ви половинка ще остане за дълго само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

ВЕЗНИ

Ще се разочаровате от некоректното поведение на хора, които са поискали помощта ви, но са ви забравили. Не го преживявайте изобщо и не натоварвайте психиката си с негативни емоции. Не ви се случва за първи път. Не се натоварвайте с работа, която не сте длъжни да свършите, само защото вашите колеги са ви помолили. През деня се заемете със задълженията си у дома. Не се заяждайте с близките си, ако отказват да ви помогнат. Избягвайте изясняване на отношенията с интимния си партньор. Докажете на любимия, че сексът ви доставя удоволствие.

СКОРПИОН

Склонни сте да изпаднете в лишения, заради непредвидени разходи. Неудобството ви да отказвате заеми в почивния ден не е причина да си създавате трудности и да рушите материалната си стабилност. Проведете деловите си разговори, ако имате търпението да сте тактични и да не прекъсвате събеседника си. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо и да се отдалечите. Вечерта останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели. Несемейните да не си позволяват сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да осъществите нови запознанства, въпреки че деня е почивен. Обмислете правилните инвестиции в следващите дни, за да ви донесат печалба. Разговорите са успешни. Проявете такт и премълчавайте, ако ви критикуват. Ще си спестите неприятности заради ваши необмислени и прибързани изводи, които сте споделили с вашите колеги. В разговорите с любимите ви не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра, мили жени. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да му докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и му доставете незабравими сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Запознанствата в почивния ден са добра основа за бъдещи ви успехи. Очаквайте предложения за срещи в професионален и в личен план. Стремите се да покажете на новите си познати, че сте добронамерени. Предпазвайте се да не споделите повече от позволената информация. Бъдете предпазливи, ако ви предлагат участие в нови проекти, изискващи инвестиции, за които не сте подготвени. Семейните жени да не забравят и себе си, да се разкрасят и заредят с добро настроение. Ново романтично запознанство ще споходи несемейните. Сексуалният ви живот отново изисква да сте активната страна. Не пренебрегвайте любимия си.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и ви зарежда с положителни емоции, с шанс да творите и с успех. Стабилизирайте вече постигнатото на работното си място, без оглед на препятствията по пътя ви. С упоритост ще се справите, каквото и да става около вас, каквито и трудности да ви създават вашите колеги. Запазете доброто си настроение през целия ден. Самотните жени ще срещнат подходящ партньор, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си, защото раздялата може да се окаже невъзможна. Ако сте влюбени, споделете чувствата си.

РИБИ

Очаквайте обаждане, свързано с делови предложения, които ще ви изненадат преди обед в този почивен ден. Ще постигнете материални успехи с помощта на партньорите си, на които може да се доверите напълно. Бъдете търпеливи и се доверете на интуицията си при взимане на решение да съкратите част от вашите служители. Пътуванията са успешни. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните жени могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Работата доставя удоволствие на Овните, не изпълняват разпорежданията на Телците

vesito

Хороскопът на Алена: Роднини създават грижи на Везните, Скорпионите с лични и професионални трудности

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците постигат целта си със спокойствие, неочакван успех спохожда Раците

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.