Благотворителна проява в Благоевград

Благотворителната инициатива под надслов “Ние жените и нашето хоби” се състоя в Благоевград.
Събитието е организирано и реализирано съвместно със Сдружение “Движение – Ние жените”, а изложбата представя творбите на дванадесет дами, за който изобразителното и приложното изкуство са само хоби.
Началото на програмата поставиха музикалните изпълнения на децата от ДЮФА “Пиринска китка” и ФГ “Бисери” към Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.
Специален музикален поздрав отправиха и гостите ни от Сдружение Фолклорна група “Копачка”, с. Драмче, Делчево, Република Северна Македония и председателката на сдружението Перса Стояновска.
Гостите се насладиха и на вкусни ястия, приготвени от женската група от Народно читалище “Христо Ботев – 1919”, с. Скребатно и кметския наместник на селото Искра Авдикова, както и от Мирела Кючукова и кухнята за бедни към църквата “Св. Николай Чудотворец” в кв. Грамада.
Всеки посетител имаше и възможността сам да нарисува своя миниатюра, която да дари или откупи с благотворителна цел.
Събраните средства ще бъдат дарени на кухнята за бедни към църквата “Св. Николай Чудотворец”, кв. Грамада и Защитено жилище “Слънчев дом”.

Свързани новини

IT Metamorphosis разкрива нови работни места в Благоевград

vesito

Когато се мисли за бизнеса! Съветниците от ДПС – Благоевград с важно предложение за затворените заведения и търговски обекти заради карантината

vesito

Тъжна вест! Отиде си усмивката на благоевградския куклен театър Бистра Дживджорска

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.