Хороскопът на Алена: Водолеите се радват на спокойствие, рушат авторитета на Рибите

ОВЕН

Трудностите преодолявате с лекота, ако анализирате събитията и сте избрали правилно поведение спрямо опонентите си, но не и ако сте заядливи и готови да се борите с невидими неприятели, но съществуващи във вашата фантазия. Бъдете разумни и отговорни. Не провеждайте делови срещи и разговори, за които знаете, че ще ви донесат разочарования, а  Меркурий е в ретроградното си движение. Не разчитайте на късмета си. Не изневерявайте, дори и само с флирт, който според вас е невинен, но ще нарани дълбоко интимната ви половинка, а страданието на душата й ще е причина за отдалечаване и раздяла. Сексуалният ви живот е незадоволителен и ви депресира.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте предложение за нова работа, но старото работно място. Съветвам ви  да не давате прибързано съгласието си и да не предприемате промяната до края на този месец, защото Меркурий ви подкрепя в своята ретроградност. През целия ден ви очакват блестящи изяви, но се пазете от разочарования в личен план, заради завистта на ваши роднини, която ви преследва за пореден път. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер.

БЛИЗНАЦИ

Убеждават ви да се включите в рисковани начинания, но не правете, заради ретроградното движение на Меркурий. Откажете ги без колебание, а когато се освободите от досадниците и се приберете доволни у дома се отдайте на почивка. Обстановката на работното ви място не е особено благоприятна заради вашите прибързани действия, но следобед  ще грейне слънце и ще ви върне спокойствието. Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия.

РАК

Намерете начин да изясните недоразуменията, възникнали в семейството ви предишния ден, защото ви потискат. Успехът и добрите приходи днес са за търговците, въпреки че Меркурий е в ретроградното си движение. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Ако критикувате и иронизирате колегите си ще си спечелите врагове, а помощта им ви е необходима. Вечерта се срещнете със стари приятели. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади.

ЛЪВ

Не се съмнявайте в искреността на вашите близки и приятели. На работното си място поднесете новите си идеи и ги обсъдете с вашите колеги, без да налагате насила мнението си. Ефектът може да е обратен защото Меркурий е ретрограден. По-добре не провеждайте делови срещи и разговори и ги уговорете за следващата седмица. Не взимайте прибързани решения.  Вечерта, въпреки че сте поканени на гости в роднини, се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканата за гостуване. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си.

ДЕВА

Вашата щедрост в този ден води до неочаквани, но болезнени финансови загуби. Не прекалявайте с покупките и не харчете за ненужни вещи и бързо развалящи се продукти. Не е нужно да се презапасявате, само защото някой около вас го прави и настоява и вие да го правите, особено като е представител на по-възрастните поколения. Бъдете внимателни, ако се налага да сте на работното си място. От сутринта сте разсеяни и трудно се справяте със задачите си при ретроградния Меркурий. Не са изключени проблеми в личния ви живот, които сте предизвикали сами. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си.

ВЕЗНИ

Денят изисква от вас преди всичко да се грижите за себе си, за постиженията и за успехите си, а след това, ако имате възможност и за околните. Не спорете с колегите си, ако не сте сигурни във верността на информацията, която ви поднасят, защото Меркурий е все още ретрограден. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. Не се поддавайте на провокациите на близките си, проявяващи ревността си, целящи да ви ядосат, за да се откажете от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете търпеливи и отговорни към семейните си задължения и не бягайте от текущи ремонти, които е добре да организирате днес, защото ако ги забавите, те ще са причина за огромни разходи, особено след като Меркурий е все още ретрограден. Не губете решителността си, ако сте на работното си място и използвайте възможността да блеснете с уменията си пред вашите колеги и делови партньори. Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената романтична среща. Рано е да се изкушавате от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи, които трудно ще излекувате.

СТРЕЛЕЦ

На работното място завършете започнатите задачи. Ще възникнат проблеми, които се налага да разрешите по време на ретроградното движение на Меркурий, но без подкрепата на вашите колеги, които завистливо отказват да застанат до вас и да ви подадат ръка. От вас зависят бъдещите ви успехи. В личния живот не бързайте да слагате край на отношенията си и да поставяте ново начало, само защото сте се скарали с половинката си. Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал.

КОЗИРОГ

Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана в този ден, особено при делови пътувания. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия, дори и не по ваша вина и заради ретроградното движение на Меркурий. На работното си място не проявявайте егоизъм. Разпределете си добре времето, за да успеете и да се справите със задачите си  до края на работния ден и след това да си почивате. Не уговаряйте романтична среща. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате.  Не се надявайте, че ще ви простят ако сте засегнали любимите си хора и забравете за мечтаните сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

Ще се радвате на спокойствие и на новина за приходи. Завистта на вашите неприятели ви изнервя. Не се впечатлявайте, ако искате да си спестите разправиите. Меркурий е ретрограден.  Не пътувайте дори и ако имате уговорени служебни срещи и се налага да сте зад волана! Ако сте задължени да заминете някъде, ползвайте обществения транспорт. Не рискувайте. Близките ви очакват да се приберете за вечеря, както сте им обещали. Сторете го, за да избегнете ново напрежение в отношенията преди края на месеца и на годината. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели напрежението.

РИБИ

Обмислете промените, които искате да наложите. Анализирайте действията си и не допускайте такива, които рушат авторитета ви, защото Меркурий е ретрограден и може да се разминете с целта си. Песимизмът ви може да стане причина за проблеми. Деловите срещи и разговори са успешни. Възможен е конфликт с роднини – причина за притеснения в личния ви живот, които ви разсейват и ви пречат да сте продуктивни на вашето работно място. Имате любим човек, който вече е доказал чувствата си към вас, затова сте щастливи и бързате да се приберете у дома. Не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия. Семейните представители на знака да оправят проблемните отношения.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Задгранично пътуване за Везните, Скорпионите да си спестят разправии с роднини

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат предпазливи с приятели, Раците да не позволяват да ги мамят

vesito

Хороскопът на Алена: Водолеите да проверят финансовото си състояние, Рибите да обмислят делови предложения

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.