Връчват приза „Спортист на годината“ в Благоевград на 18 декември

На 18 декември в зала „Яворов“ от 18:30 часа ще стане ясно кой е Спортист на годината за 2023 г. на община Благоевград.
26 спортни клуба, развиващи дейност на територията на община Благоевград, подадоха своите номинации за постиженията си, с които ще се съревновават в надпреварата „Спортист на годината“.
30 президенти на спортни клубове и 6 спортни журналисти гласуваха за определяне на 10-те най-добри спортисти на Община Благоевград за 2023 година.
Категориите, в които ще бъдат дадени отличия са: „Мъже и жени“, „Юноши и девойки до 18 години“, „Отбор на годината“, „Треньор на годината“ и „Феърплей“. Ще бъдат наградени и спортисти в неравностойно положение.
Тази година по инициатива на кмета Методи Байкушев ще има и нови категории.
Един от номинираните ще бъде отличен с титлата „Любим спортист на Благоевград“. Категория, в която гражданите на Благоевград ще имат възможност да гласуват за своя любим спортист чрез анкета.
Гласуването стартира от днес и ще продължи до 15 ч. на 18 декември – понеделник. Всеки, който желае да гласува, може да го направи в анкетата: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdNicy7duCNcGCMS…/viewform…
На тазгодишната церемония в категорията „Спорт и благотворителност“ за първи път ще бъдат отличавани благотворителни каузи, обвързани със спортни събития. В този раздел ще бъдат наградени организаторите на благотворителния турнир „СкаптоКъп“, който се провежда за 5-а поредна година.
Всичко за събитието четете тук:

Свързани новини

Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР – Благоевград

vesito

Община Гоце Делчев организира традиционния празник на виното в село Делчево

vesito

В деня, посветен на родилната помощ, кметът на Сандански посети първото родено бебе за 2024 г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.