Хороскопът на Алена: Близнаците да не прекаляват с претенциите, големи промени в живота на Раците

Меркурий продължава своето ретроградно движение. 

ОВЕН

Претоварени сте със задачи заради очакваните финансови успехи. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Успехът може да се отклони от пътя ви най-неочаквано по ваша вина. Не бягайте от поетите отговорности. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

ТЕЛЕЦ

Имате възможност да разширите кръга на своите делови познати, да се срещнете с нови хора и да подновите стари познанства. Въздържайте се от пътувания.  Неочаквана хубава новина ще промени плановете ви за деня. Ще възникнат конфликти с партньорите ви заради липса на желание за компромис. Вечерта си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора и не говорете за професионалните си задачи. Можете да разчитате на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили.

БЛИЗНАЦИ

На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Харчете с мярка. Днес сте разсеяни и изобщо не ви се работи. Готови сте да изоставите професионалните си задължения. Стабилизирайте постигнатото и направете преоценка на действията си. В личните отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно, без да повишавате тон. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

РАК

Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Не разчитайте на късмета си при разговори, свързани с професионалните ви цели. Денят ви обещава големи промени в живота. От вас зависи да съхраните спокойствието и хармонията в отношенията си у дома, след като сте дали повод за съмнения в изневяра, при това пред очите на ваши съседи.

ЛЪВ

На работното място се справяте отлично, ако не се притесните от новите си задължения. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си, дори и ако сте в правото си. Общувате с напрежение и не преценявате думите си. Денят е благоприятен за творците и писателите. Ако ви се струва, че новата връзка и само флирт, знайте, че се лъжете. Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Създайте си романтична обстановка. Сексът ще ви достави взаимно удоволствие, ако е с любимите ви хора. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

ДЕВА

Ненужни детайли, водещи до недоразумения на работното място, могат да ви отклонят от най-важната ви задача, а това не е във ваша полза. Бъдете търпеливи, за да не търпите финансови загуби. Ще чуете обещания, изпълнени с лъжи. За вас днес не е добре да започнете нови задачи. Оставете настрани личните си проблемите. Няма да ги разрешите. Приемете помощ от приятели.  Семейните мъже  да не изневеряват. Не се опитвайте да оправдаете флиртът си през деня, защото ще се лишите от секс с интимната си половинка.

ВЕЗНИ

Не правете покупки за офиса или дома и не се занимавайте с документи свързани с финансови операции, защото сте разсеяни. На работното място се справяте добре предимно с рутинните си задължения. Очаквайте приходи с които ще сте спокойни за следващите седмици. Успехи в личните отношения ще жънат само жените. В семейството или с интимната ви половинка ще се усетите свободни. Не допускайте в деня на временната си свобода изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат неочаквано и нежелано и ще ви създадат проблеми.

СКОРПИОН

Разногласия заради прекаленото ви настояване да говорите с вашите колеги са причината да сте без настроение сутринта. Желанието ви да разчиствате сметки с неприятели създава напрежение на работното ви място. Печелите неприязненото отношение на колегите си. Денят е неблагоприятен за търговците. Ще привлечете вниманието на представителите на противоположния пол. Не бързайте да приемете покана за обяд. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Стига да поискате ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно от очакванията ви. Не избързвайте и не критикувайте. Изслушвайте съветите на вашите колеги. Очаква ви напрежение в личните отношения. Търсете правилните решения за проблемите на вашето работно място. Нямате желание за романтични срещи, но сте длъжни да ги уговорите. Време е да изясните чувствата си. Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Сексуалното привличане ще ги тласне към леглото, ако партньорът е Близнаци.

КОЗИРОГ

Бавите настъпването на очакваните положителни промени, заради лошото си настроение. Следобед се успокойте и ще жънете успехи.  Притеснени сте и без желание за работа. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате сами. Не взимайте важни решения по финансови въпроси. Несемейните жени да си потърсят развлечение, което ще им даде възможност за общуване с нови хора и да срещнат голямата любов. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването помежду ви.

ВОДОЛЕЙ

Денят е благоприятен да уговорите делова среща. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Не разчитайте на помощ. Работете с по-голямо натоварване. Търпеливо приемайте неприятности, защото и при ретроградния Меркурий са преодолими и незначителни, но ви изнервят.  Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си от интриги. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньорите ви.

РИБИ

Обмислете деловите разговори, от които зависи реализирането на вашите планове. Подгответе документите, които искате да поднесете за подпис на ръководството. Изненадайте ги с новите си предложения. Ще се изявите отлично на работното място. Всичко с което се захванете ви носи положителни резултати. Вечерта отидете на гости или заведете любимите хора на ресторант. Обърнете внимание на семейството и на децата си. Любовта ще ви зареди с нови сили. Не бъдете дистанцирани и не пренебрегвайте сексуалните си изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Лъвовете да овладеят чувствата си, Девите да бъдат убедителни и сговорчиви

vesito

Хороскопът на Алена: Стрелците се чувстват неловко пред колеги, Козирозите усещат странно противопоставяне

vesito

Хороскопът на Алена: Водолеите да избягват случайните запознанства, Рибите да не прекаляват с идеализма

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.