Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат предпазливи при запознанства, Раците да не се преуморяват

ОВЕН

В почивния ден не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. Силното желание да промените нещо в напрегнатото ежедневие може да ви принуди да предприемете пътуване. Сторете го ако няма да навредите на служебните си задължения. Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Звездите ви съветват да не се захващате с разрешаване на лични проблеми.

ТЕЛЕЦ

Срещнете се с делови партньори, чрез които, въпреки че деня е почивен,  да обмислите разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Промените ще ви помогнат да се справите успешно със задача, която има кратък срок на изпълнение. Не ви съветвам да предприемате делово пътуване, ако  няма кой да ви замести. Следобед лични проблеми ще ви накарат да се приберете бързо и да забравите за почивката си. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете предпазливи при запознанства в този почивен ден, за да избегнете разочарованията заради присъствието на злонамерени хораq от които трудно ще се освободите. Не е изключено да ви принудят да премълчите мнението си по важен въпрос, заради нечие недоволство, което би навредило на тях. Подгответе се за упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата заради вашата вечна заетост. Няма как да я убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накажат с лишаване от секс.

РАК

На работното си място не се преуморявайте, а и деня е почивен. Вашите морални принципи ще се окажат в противоречие с финансовите предложения на деловите ви партньори. Не предприемайте действия във вреда на вашия авторитет. Общуването с вашите близки никак не ви е приятно. Претенциите им към вас са безпричинни. Съветвам ви преди задгранично пътуване, ако не можете да го отмените да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите, проблемите и притесненията заради ограниченията.  Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

За съжаление в този почивен ден Съдбата няма да ви донесе спокойствие, защото сте орисани да се справяте с проблеми, породени от нечии капризи и неизпълними желания. Нищо чудно да ви споходят финансови и битови проблеми, които ще ви натоварят допълнително. Уговорете провеждането на делови разговори. Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот.

ДЕВА

Ползотворния делови разговор, проведен следобед в почивния ден ще ви ободри и зареди със сили и с нови надежди за професионална реализация. Съдбата ви подлага на сериозно професионално изпитание, за да види дали сте склонни да рискувате необмислено и да се провалите. Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи, което не е обичайно ваше състояние. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмненията на интимната ви половинка, че я използвате.

ВЕЗНИ

Семейството ви иска да посрещнете гости в тези дни и вече са поканени, за почивния ден. Не са ви приятни, защото са ви създавали проблеми, но си наложете ги изтърпете няколко часа, защото вечерта ще закъснеете заради неотложни срещи и времето ви с тях ще е ограничено. Деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се опитвате да наложите идеите си на всяка цена. Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение.

СКОРПИОН

В почивния ден на работното място се предпазвайте от конфликти. Искате да смените част от хората от деловото ви обкръжение, което по ваше мнение блокира пътя ви, но денят не е подходящ за целта. Напълно сте убедени в правотата и в знанията си. Ето защо с повече упоритост ще имате успех в начинанията. Вечерта, вместо да си почивате, неочаквано и за вас и за близките ви ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Успехите ви в този почивен ден може да бъдат последвани и от неочаквани обрати. Не се хвалете и не създавайте повод за проява на завист от страна на вашите колеги. За да си спестите проявите на неприязън от знайни и незнайни ваши неприятели, се постарайте да не противоречите на никого. Бъдете умерени в думите и действията си. Следобед си позволете заслужена почивка и се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Имате сили да се справите с всички трудности в днешния почивен ден и най-вече да приключите с възникналите преди дни проблеми на вашето работно място. Отложете планираното пътуване. Ако сте изнервени и избухливи ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за деня. Стабилизирайте постигнатото. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал!

ВОДОЛЕЙ

Изяснете с търпение проблемите в семейните и приятелските си отношения, които и в почивния ден са нажежени заради финансов спор. Не позволявайте да ви използват, за да избегнете бъдещи проблеми. Не давайте заеми. Занимаващите се с научна дейност могат да предприемат полезни промени, които ще им донесат успех. След работа се приберете у дома и си почивайте. Въпреки, че целият ден е украсен с неприятния оттенък на лошото ви настроение, се възползвайте от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с любимите си хора.

РИБИ

Завършете задачите си на работното място в този почивен ден. Не ви препоръчвам да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото ще сте губещи. Запазете самообладание, въпреки че ще се налага отново да спорите с ваши роднини и доказвате правата си върху наследство, което сте получили преди години. Следобед, ако имате възможност да се приберете по-рано си почивайте или пътувайте, за да се заредите с положителни емоции. Вечерта подарете изцяло на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Водолеите да отложат семейните разговори, Рибите да уговорят романтични срещи

vesito

С какви жени мъжете не искат да правят секс?

vesito

Хороскоп за днес, петък: На Овните им липсва самочувствие, Телците с неочаквани финансови постъпления

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.