Ужас край Якоруда! Починал мъж на релсите на теснолинейката

Откриха починал мъж на релсите на теснолинейката край Якоруда. Вчера около 12:01 часа в РУ-Разлог е получен сигнал, че около 11:55 часа по железопътен път край Якоруда, от локомотивен машинист и помощник машинист е забелязано неподвижно тяло на човек на жп релсите.

От работещите по случая полицейски служители и екип на ЦСМП е установено, че тялото на жп релсите е на 59-годишен мъж от Якоруда, който е починал.

За случая е уведомена ОП-Благоевград и е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава. Сн.архив.

Свързани новини

Трима полицаи и кучето им пострадаха тежко, нападнаха ги  агресивни наркопласьори. Откриха голямо количество дрога в къщата им в Кюстендил

vesito

„Kмете, виж!“: Нова платформа в Община Банско

vesito

Временно пренасочване на приемането на заявления за издаване на български лични документи, както и получаването на готовите документи от РУ-Банско към РУ-Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.