Тъщата на кмета на Цалапица в болница – май хванала зетя в изневяра и баща му я набил

 

Жалва се, че я изхвърлили до коша, градоначалникът отрича извънбрачна връзка

Тъщата на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов – Ваня Костадинова, е приета в болница след побой, за който се твърди, че е нанесен от сватовете ѝ. Разправията се разразила в неделя вечер, след като съпругата на 30-годишния управник Христина го хванала в изневяра. Майка ѝ изтичала до сватовете, за да изясни ситуацията и последвал скандал, прераснал в побой.

“Започна да ме блъска и да ме размята по двора. Събори ме на земята. Почувствах смазваща болка, започнах да ги моля да ме оставят на мира. Но сватята Златка отвърна, че нищо ми няма и че съм артистка”, описва преживяното Костадинова пред “Трафикнюз”. Разказва още, че бащата и братът на кмета я изхвърлили до контейнерите за боклук. С линейка била откарана в болница и по думите ѝ била със счупена дясна ключица, счупено ребро и други травми. От прокуратурата потвърдиха за “24 часа”, че има пострадала жена, но травмите ѝ тепърва щели да се изясняват.

Кметът на Цалапица отрече да има извънбрачна връзка и обясни, че с жена му са заедно. Но бил в лоши отношения с майка ѝ. В селото обаче мълвят, че от известно време имал забежка с 16-годишна ученичка. “Когато кажат, че сестра ти е лека жена, после доказвай, че нямаш сестра”, написа той във фейсбук. В профила си в социалната мрежа той се е представил като “общественик, любящ баща и съпруг, кмет”. Съпругата му Христина, която е треньор на кучета, в момента е в Косово на състезание. Именно тя го спипала в крачка с проследяващо устройство, говорят в Цалапица.

“Луда работа. Не ми се говори. Не съм очаквал. Като гръм от ясно небе ми дойде тази работа. Говорят глупости”, коментира пред “24 часа” Данаилов, който беше преизбран за втори мандат още на първия тур.

“С жена ми сме заедно. В петък трябваше да празнуваме с роднини и приятели втория рожден ден на детето ни. Готвехме се за празник, а то какво стана”, недоумява той./24 часа

Свързани новини

Банго Васил е – ромската Нова година!

vesito

Сайтове мамят с екскурзии и ваканции

vesito

Ковид кошмарът се завръща, болниците в Благоевградска област отново пълни

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.