Търси се директор на Басейнова дирекция – Благоевград, заплатата до 2 964 лв.

Министерство на околната среда и водите обяви конкурс за директор на Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ – Благоевград, научи ИА „Региона“.

Основната заплата е до 2 964 лв.

До надпреварата се стигна след като досегашния директор Владимир Димитров напусна изненадващо ръководната длъжност

След 9 месеца и 1 ден напускам Басейнова дирекция-Благоевград по собствено желание. Приех сериозно предизвикателство и в този период заедно с екипа от дирекцията се опитахме да приближим дейността ни до хората, бизнеса и общините. Благодарен съм на всички колеги! Желая им да запазят добрите тенденции, които заложихме.
А аз ще приема нови предизвикателства…“, коментира Владимир Димитров.

Кандидатите за директор на Басейнова дирекция- Благоевград трябва да имат висше образование, минимална образователно-квалификационна – магистър, професионално направление: икономика, право, природни, технически или хуманитарни науки;както и професионален опит – минимум 3 години на ръководна длъжност и/или 7 години опит в областта на анализи, управление, мониторинг и контрол;

Надпреварата ще се проведе в три етапа: подбор по документи; представяне на концепция на тема: „Прилагане на политиката по управление на водите на национално, басейново и регионално ниво – управление, опазване и контрол”; както и интервю.

Конкурсът ще се проведе в сградата на Министерство на околната среда и водите, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 22.

Свързани новини

Община Гоце Делчев достави първия от общо три нови автомобила за сметосъбиране и сметоизвозване

vesito

Лъсна скандална схема! Проф. Тадаръков започна спасяването на Благоевградска област с уреждането на собствените си бизнес интереси

vesito

Без милост: Извънредна новина за контрабандиста Паскал след удара по митниците

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.