Търсите ли работа? Вижте обявата

Обява за работа:

Искаме да привлечем мотивирани и амбициозни личности за разпространение на продукти за здраве, красота и спорт от водеща немска компания!

Предлагаме Ви възможността да се присъедините към нашия успешен екип, който работи със страст и преданост. Ако търсите нещо ново и вълнуващо, и ако сте готови да се развивате в областта на здравето, красотата и спорта, тогава сте на правилното място!

Предлагаме Ви: Много добра система за заплащане, която ще отрази вашия успех и усилия. • Гъвкаво работно време, позволяващо Ви да съчетавате лични и професионални ангажименти. • Подкрепяща и приятелска работна среда. • Екип от професионалисти, готови да ви помогнат и да Ви насърчат. • Възможности за обучения и лично развитие.

Изисквания: • Не се изисква опит, защото ние вярваме, че страстта и желанието за учене са по-важни.

Присъединете се към нас и бъдете част от екип, който не само работи заедно, но и расте заедно! Пишете ни или ни потърсете на телефон 0887 231 565 и 0876 11 15 12 и започнете заедно с нас пътя към успешната кариера!

С нетърпение очакваме да приветстваме нови енергични и амбициозни членове в нашия екип!

Свързани новини

ОбС шефът Андон Тодоров: Кметът като ръководител на кризистния щаб да разпореди на „Биострой“ да излизат и дезинфекцират обществените площи! Съгласувал съм го с шефа на РЗИ д-р Калоянов. „Паркинги и гаражи“ да отменят синята зона незабавно!

vesito

Благоевградският адвокат Албина Анева бе избрана за заместник-председател на партия МИР

vesito

Санират две читалища в община Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.