Томов дава 34 000 лв. за ремонт на два общински апартамента, кой ще се настани в тях?

Изненадващо община Благоевград обяви обществена поръчка за ремонт на два общински апартамента. Интересен е въпросът кой ще се настани в жилищата, които ще се ремонтират с пари от данъкоплатците. До сега практиката е била наемателите сами да си обновяват общинските жилища, които са получили.

Обявената сума за ремонта е 34 000 лв. „Ремонт на общински имот по две обособени позициии: Обособена позиция №1: „Ремонт на общински апартамент, находящ се в жк. „Еленово“, бл. 202, вх. В, ет.2 /едностаен апартамент/“; Обособена позиция № 2: „Ремонт на общински апартамент, находящ се в жк. „Еленово“, бл. 202, вх. В, ет.2 /двустаен апартамент/“.

На страницата за електрони обществени поръчки са качени и файлове с нужната документация за кандидатстване, има образци на ценови и технически предложения, както и образец за проект на договор.

За да бъде обявена обществената поръчка за ремонт на двете общински жилища в Благоевград вероятно са били в изключително лошо състояние или пък се готвят там да бъдат настанени близки хора до общинското ръководство в Благоевград.

 

Свързани новини

Съветникът Мирослав Чолев отваря хотела си в Гърция на 1 юни и успокоява: Няма да има карантина за чуждестранните туристи, няма да се изискват тестове за коронавирус

vesito

Грандиозен финал на „Пирин Фолк“ Сандански 2023

vesito

Подаваш сигнал за укрити данъци, дават 10% от сумата

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.