Той я преби пред цяла България, а сега само срещу 1000 лева ликува

39-годишният Найден Ангелов от Бобов дол, който преби жена си, а дъщеря им снима побоя, излиза на свобода. Районният съд в Дупница определи мярка за неотклонение на мъжа парична гаранция от 1000 лв., но прокуратурата ще протестира определението пред Окръжния съд.

Съдебно-медицинската експертиза показала, че съпругата му Таня не е сериозно пострадала, имало следи само от шамари. Съдът прие, че обвиняемият е с чисто съдебно минало, с оглед реабилитирането му по право, трудово ангажиран и няма опасност да се укрие. Деянието, в което е обвинен, подлежи на освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание, като предвиденото за него наказание е до три години лишаване от свобода.

Ангелов изразил съжаление за стореното, обещал да напусне семейното жилище и да не пречи на развода, който се очаква жена му да поиска. На 10 март в апартамента им в Бобов дол Найден се нахвърлил на бой на жена си. 13-годишната им дъщеря снимала бруталните сцени и ги изпратила на баба си Спаска. Тя пък ги качи в социалните мрежи. Пострадалата съпруга отказа да пусне жалба срещу мъжа си, защото смята, че „нищо сериозно не се е случило“. Решението на съда в Дупница не е окончателно, а прокуратурата ще го протестира пред Окръжния съд в Кюстендил.

Свързани новини

Скок на банковите такси с 30% за година

vesito

Дигитални номади ще ремонтират планинския курорт Семково, ще продават 200 апартамента за коливинг и коуъркинг

vesito

СВИРЕПА АТАКА! Куче нахапа зверски 4-годишно дете във Велинград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.