С официално награждаване приключиха Общинските ученически игри за 2023 година в Разлог

С официално награждаване приключиха Общинските ученически игри за 2023 година в Разлог по волейбол, футбол, хандбал и тенис на маса за трите възрастови групи: момчета и момичета от V до VII клас, юноши и девойки VIII- X клас и XI – XII клас. 🏆
Днес в спортна зала “Септември” ръководството на Община Разлог връчи купи, медали и грамоти на призьорите във волейбола за момчета и момичета от V до VII клас.
🏐🏆С поредна шампионска титла бяха отличени момчетата и момичетата на ОУ “Никола Парапунов”, които се наложиха с 2:0 гейма над съставите на 🥈ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” (с. Бачево.) и 🥉ОУ “Неофит Рилски” (с. Горно Драглище).
В понеделник на стадион “Септември” след оспорвани футболни срещи, във финалния двубой възпитаниците на 🥇“Никола Парапунов” успяха да победят отбора на 🥈ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” с 6:2, а 🥉СУ “Братя Каназиреви” (Разлог) не оставиха шанс на ОУ “Неофит Рилски” и се класираха на трето място.
🏐През изминалата седмица СУ “Братя Каназиреви” спечели волейболните игри за девойки и юноши XI- XII клас, а ПГ по транспорт за юноши – във възрастова група VIII – X клас.
🏓За областен етап на игрите по тенис на маса се класира отборът на ПГ по транспорт, а отборът на ОУ “Братя Миладинови” ще участва в игрите по хандбал, във възрастова група V – VII клас.
В период от 7 до 15 март в спортните надпревари, организирани от Община Разлог, се включиха над 200 ученици от ОУ “Никола Парапунов”, ОУ “Св. Паисий Хилендарски”, ОУ “Св. Св. Кирил и Методий”, ОУ “Неофит Рилски”, ОУ “Братя Миладинови”, ”СУ “Братя Каназиреви”, ПГ по МСС, ПГ по транспорт, РПГ “Никола Стойчев”.
🥇🥈🥉Заслужено всички призьори от игрите бяха наградени от кмета на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметовете г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Фарфарова, с купи, медали и грамоти за участие.🏆

Свързани новини

Евродепутат Андрей Новаков за отпуснатите 17 млн. лв. за Благоевградска област: Премиерът  Борисов успява да откликва на проблемите на общините

vesito

Почивката – възможна! Как да почиваме пълноценно? Защо да обичаме планината?

vesito

Общинско предприятие “Регионално депо Разлог” е с нов директор

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.