Ограничено е движението по моста над река Струма към Петрич заради ремонт

От 18 часа вчера е ограничено движението по моста над река Струма при село Рибник, по пътя между Ново Делчево и Петрич, това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Трафикът се спира, поради подравяне на стълбове на моста. Предприети са действия за укрепване и заскаляване на компрометираните стълбове, се посочва в информацията. От АПИ информират, че движението по моста ще бъде възстановено след приключване на аварийно-възстановителните дейности, а дотогава трафикът ще се извършва по обходен маршрут.

Превозните средства ще се отклоняват при пътен възел „Струмяни“ на автомагистрала „Струма“ по пътя през село Микрево, до кръстовището с път III-1082 и по него ще достигат до път III-1008 и обратно, пише в съобщението. Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да следват стриктно поставената пътна сигнализация и да карат внимателно, спазвайки правилата за движение, посочват още от АПИ.

 

Свързани новини

Време е за развлечения! Хотел „Здравец 4* Wellness&SPA“ привлича клиенти с уют, чистота и вкусна храна

vesito

МВР накрак: По петите са на петима свирепи убийци, зверствата им са нечовешки

vesito

Съветникът д-р Павлин Янкулски опроверга сметките на Румен Томов за бързите тестове

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.