С нови интерактивни подове ще се обучават децата в две детски градини в Сандански

Иновативно обучение!
С нови интерактивни подове ще се обучават децата в детските градини „Дора Габе“ и „Здравец“!
Община Сандански осигури нови иновативни интерактивни подове за детска градина „Дора Габе“ и детска градина „Здравец“, с които децата ще развиват творческите и образователните си способности. Технологията представлява хоризонтална интерактивна система под формата на под, който реагира на движението на човешкото тяло.
Съдържанието може да се променя от фото-презентации до различни активни игри и обучителни занимания. Инсталирането на “жив под”е приложим на практика, където е необходимо да се привлече вниманието на децата. Това е ефективен начин да се създаде атмосфера на забавление, развлечение и обучение. Интерактивният под помага на децата да създават нови приятелства, докато се забавляват и преоткриват нови игри. Тези системи правят обучението много по-занимателно и лесно за усвояване. Така, под формата на двигателни и опознателни игри, малчуганите ще могат да изживеят истинско визуално приключение с образователна цел.

Свързани новини

Кресна помни: 145 години Кресненска епопея

vesito

Талантливите деца на Банско

vesito

Според анкетата в Банско-Кметът Ви пита? Здравеопазването е приоритет за местните граждани

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.