СЛЕД СКАНДАЛА: Годеникът на Лена я брани в мрежата

Бившият зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов излезе с позиция във връзка с песента на Слави Трифонов, обиждаща годеницата му Лена Бориславова.

„Имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи сила на хиляди слънца! Жена, която не бяга от трудните решения и не се страхува да действа в името на каузата, в която вярва. Затова и е толкова неудобна за мръсната машина. Мръсната машина повече от година лее помия върху нея, но те не осъзнават колко по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната дребнавост, пошлост и интелектуална немощ“, написа той в профила си във Facebook.

По думите му „завистта и малодушието са присъщи за мнозина, страхът – също“. „Страхът от Промяната, защото в лицето на Лена, те виждат заплаха за тяхното мерзко съществуване. Имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше такъв човек отдавна – вече не. Вече ги отвращава. Но пък има една Жена, която е много повече от тях. Нас не ни е страх“, завършва Иванов.

Свързани новини

Хлябът в Благоевград поскъпна за седмица с до 70 ст., многозърнестият удари 2,40 лв. за 600 г, диетичният подгони 5 лв./кг

vesito

/Видео/ Инж. Румен Томов: С инвеститорите говорим на един език

vesito

Белослава Кръстева не успя да грабне световната титла по шахмат

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.