Ръст на електронно заявените услуги, предоставяни от община Банско

РЪСТ НА ЕЛЕКТРОННО ЗАЯВЕНИТЕ УСЛУГИ, ПРЕДОСТАВЯНИ ОТ ОБЩИНА БАНСКО
За първите десет месеца на тази година, броят на заявените електронни услуги в община Банско се е увеличил с 46,15%, спрямо същия период за предходната година, това показва справка от административно-информационната система на общината.
Все повече ползватели на административни услуги предпочитат електронното заявяване, което им спестява време, предоставя им възможност да заявяват желаната услуга 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Имат възможност да проследяват от дома си движението на преписката, както и да получават резултата от услугата по желания от тях начин.
В следващите месеци, в следствие на измененията в Закона за електронното управление и задълбочен анализ от страна на общинска администрация, ще се предостави възможност на потребителите на административни услуги да заявяват електронни административни услуги с по-ниска такса, спрямо стандартния начин за заявяване в Центъра за административно обслужване – на хартия, с което очакваме интересът на ползвателите да се повиши още повече.
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'банско 1 електронни услуги??? защо електронно? възползвате ce от комфорта на дома или офиса .спестявате време достъпвате услугите 24 часа в денонощието, 7 дни седмицата .проследявате преписката си бързо и лесно •получавате резултата от услугата по желания от вас начин без допълнителни такси •опазваме природата за нашите деца 2 какво мога да заявя електронно? административни услуги •сигнали, предложения и жалби •сигнали до рубриката "кмете виж" •достъп до обществена информация 3 как да заплатя за услугата? сдебитна или кредитна карта банков път чрез e-pay, easypay сканирай ME'

Свързани новини

Връчват приза „Спортист на годината“ в Благоевград на 18 декември

vesito

ЧЕЗ планират ново спиране на тока заради профилактика

vesito

Доброволно формирование „Банскалии“ направи демонстрация на уменията си

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.