Румен Томов: Ще предложа на Общинския Съвет, нови цени на абонаментните карти за ученици и пенсионери за градския транспорт

Ще предложа на Общинския Съвет, нови цени на абонаментните карти за ученици и пенсионери за градския транспорт. Това заяви в свое изказване кандидат кметът Румен Томов и допълни още:
Учениците, студентите и докторантите редовно обучение ще могат да ползват месечна персонализирана абонаментна карта на електронен носител, за неограничен брой пътувания, важаща във всички превозни средства в рамките на града, на стойност 5 лева. Всички пенсионери с постоянна адресна регистрация в община Благоевград ще ползват месечна персонализирана абонаментна карта на електронен носител, за неограничен брой пътувания, важаща във всички превозни средства в рамките на града, на стойност 15 лева.

За хората над 68 години, абонаментна карта на електронен носител, за неограничен брой пътувания, важаща във всички превозни средства в чертите на града, на стойност 10 лева.
Попадащите в същата категория хора над 75 години и лицата с трайни увреждания, с над 71 на сто намалена работоспособност ще имат възможност за безплатна месечна или тримесечна персонализирана абонаментна карта.

Свързани новини

Банско се поклони пред Никола Вапцаров

vesito

Отбелязват празника на ромската общност Василица в община Струмяни

vesito

Странен природен феномен се крие в Рила планина

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.