Пoздравителен адрес от кмета на община Сатовча до работещите в системата на здравеопазването по повод Деня на здравния работник – 7 април

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
По случай 07-ми април – Световен ден на здравето и Ден на здравния работник.
Уважаеми лекари, медицински сестри и здравни работници, Приемете моите и на екипът ми сърдечни поздравления по случай 7 април – Световен ден на здравето и Ден на здравния работник!
На този ден празнуват хората с неоспоримо и заслужено присъствие в нашето общество, избрали мисията и призванието на лекарската професия. Да оказвате безкористна помощ е достойно, а да се справяте с болката е чудодейно. Вашите ежедневни усилия гарантират запазването на човешкия живот. Не спирайте да дарявате надежда на онези, които имат нужда от Вас, и продължавайте да следвате своята благородна и високохуманна цел! Желая Ви здраве, щастие, още професионални успехи и нека дните Ви бъдат изпълнени с удовлетворение и радост!
Честит празник!
Сатовча, 07 април 2024 г
Д-р АРБЕН МИМЕНОВ
Кмет на Община Сатовча

Свързани новини

ПРОВЕДЕ СЕ ВТОРО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА НА СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

vesito

Община Кресна с важно съобщение!

vesito

Община Дупница почисти парк „Рила“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.