Първото по рода си изложение на животни от български ферми край с. Зелен дол

Днес ще се проведе първото по рода си изложение на животни от български ферми край с. Зелен дол, ще бъде даден и курбан за здраве.
Днес 10 юни, около 12.00 часа на мотопистата край с. Зелен дол кметът Илко Стоянов ще даде курбан за здраве и благополучие на жителите на общината. Малко по-рано, от 10.00 часа, на същото място ще започне първото по рода си изложение на животни от български ферми.
В рамките на инициативата фермери от Благоевград и областта ще представят селекция от расови коне, овце, кози, крави, бикове, кучета и т.н.
Ще бъдат предлагани и млечни и месни продукти, произведени в български ферми, а контролът ще се осъществява от Българска агенция по храните. Гостите на изложението ще станат свидетели и на атрактивни демонстрации, ще могат да се докоснат и до автентични костюми.

Свързани новини

Въвежда се режим на водоподаването в с. Мощанец.

vesito

От Община Петрич са започнали с подготовката по поддръжката на пътната мрежа през зимния сезон

vesito

Всяко семейство с бабинче – със специален подарък от община Разлог – авторска картичка за Бабинден на художника Йордан Йорданов.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.